- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Lanet olsun geçmiş olsun...
brasili desteklemeyerek şahsımı üzüyorsun değerli ahbab.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lanet olsun geçmiş olsun...
Saçmalık bir kural. %100lük pozisyonlarda hinlik yapmayan aptaldır o halde.Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.
Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.
ahpab mahbap esas sen beni üzüryorsun üstatbrasili desteklemeyerek şahsımı üzüyorsun değerli ahbab.
Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.
Bu dediğin gibi zaten de mesela Kolombiya-Japonya maçında hem penaltı hem kırmızı kart verildi. Neye göre bu yeni uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor anlamadım..
kırmızıyı yeseydi bile kalan zamanda ve bu kadar yorgunken eksikliği belli olmazdı ama,
Bu kartın verilmemesi resmen hekemlik ayıbından öte...