GSCimbom
2018 DK Son 16 | Hırvatistan (3) 1-1 (2) Danimarka | MS | 1 Temmuz | TRT 1
Alper Altun

2018 DK Son 16 | Hırvatistan (3) 1-1 (2) Danimarka | MS | 1 Temmuz | TRT 1 Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
461
Okunma
18K
Sayfa
10/24
Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.

Bu dediğin gibi zaten de mesela Kolombiya-Japonya maçında hem penaltı hem kırmızı kart verildi. Neye göre bu yeni uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor anlamadım..

Yoksa????

turkiye-hirvatistan-euro-2008-ceyrek-final-maci_9059894-3344_640x360.jpg

Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.
Bu dediğin gibi zaten de mesela Kolombiya-Japonya maçında hem penaltı hem kırmızı kart verildi. Neye göre bu yeni uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor anlamadım..

anlatmaya calistim , penalti ve kirmizi kart kaldirilmadi .. eger ornegin bu son pozisyonda ayagini uzatip topa atlamak yerine formasindan cekseydi ve o sekilde engelleseydi golu , yine penalti ama bu kez kirmizi kart olacakti

fakat artik bariz gol sansini da engellese , "ceza alani icinde olmasi kaydiyla" , eger topa mudahale sansi varsa yaptigi mudahale ile , o zaman kirmizi yerine sari cikiyor

kırmızıyı yeseydi bile kalan zamanda ve bu kadar yorgunken eksikliği belli olmazdı ama,
Bu kartın verilmemesi resmen hekemlik ayıbından öte...

Geri
Üst Alt