2018 DK Son 16 | Hırvatistan (3) 1-1 (2) Danimarka | MS | 1 Temmuz | TRT 1

Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.

Bu dediğin gibi zaten de mesela Kolombiya-Japonya maçında hem penaltı hem kırmızı kart verildi. Neye göre bu yeni uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor anlamadım..

Yoksa????

turkiye-hirvatistan-euro-2008-ceyrek-final-maci_9059894-3344_640x360.jpg

Kjaer de balon yaw o dakika da kacirdigi adam golu atsa bitmisti

Benim bildiğim kadarıyla hakem doğru kararı verdi. Son düzenlemelere göre zaten penaltı bir ceza ve kırmızı kart ikinci bir ceza anlamına geliyor. O yüzden kaldırdılar onu. Ben böyle biliyorum en azından.
Bu dediğin gibi zaten de mesela Kolombiya-Japonya maçında hem penaltı hem kırmızı kart verildi. Neye göre bu yeni uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor anlamadım..

anlatmaya calistim , penalti ve kirmizi kart kaldirilmadi .. eger ornegin bu son pozisyonda ayagini uzatip topa atlamak yerine formasindan cekseydi ve o sekilde engelleseydi golu , yine penalti ama bu kez kirmizi kart olacakti

fakat artik bariz gol sansini da engellese , "ceza alani icinde olmasi kaydiyla" , eger topa mudahale sansi varsa yaptigi mudahale ile , o zaman kirmizi yerine sari cikiyor

Modric 2008de de kaçırmıştı penaltıyı

Tamamlayıcı topçu olsa da kritik anlarda sorumluluk alacak oyuncu olamıyor.

kırmızıyı yeseydi bile kalan zamanda ve bu kadar yorgunken eksikliği belli olmazdı ama,
Bu kartın verilmemesi resmen hekemlik ayıbından öte...

şımaykılı realde gormek istiyoruz!!

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt