2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV

Baba biz ne izliyoruz biri anlatsin be bu Belhanda ne işe yarar.

Dj22U6VXcAAmW6b.jpg:large

allah belanızı versin ya

Aga şu Gomis'de sıkıntı neyse biri çıkıp açıklasın.Sokacam zam olayına da menajerinede!

Feghouli, Belhanda ve Gomis bu sezon böyle olurlarsa 4. Bile olamayız

aykut kocaman yüz ameliyatı geçirip fatih terimin yerine mi geçti acaba? donk-fernandao nedir ya

Takımın geçen seneki deplasman formu göz önündeyken şu takıma ekstra sadece 1 oyuncu alındı naga’yı saymıyorum, baştan yanlısı yaptık zaten. Gönder belhanda veya feghouliyi çine pazarlayamıyor musun şunlardan birini. Saçma sapan adamlar 20-30 milyona gidiyor bunlardan biri 5-10m etmeyecek mi

Dany son adam degil miydi yaw sari cikti vara ragmrn

ub.msji

cüneyt cakır denen adam bizim liglerde bütün maclarda rezalet kaale almıyor bizim macları

takım inşallah sezon başı diye böyledir inşallah toparlanır yoksa clde 4ler 5ler havada uçuşur malesef

Şu futbolla adamı CL de rezil rüsva ederler

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar burada hataya dusmemek gereken bir durum var . Ben stadyumda olup tekrarini gormedigim icin sari kirmizi yorumuna giremiyorum

Ama bu daha once de konusulmustu , hakem darbe aninin fotosunu cekmek zorunda , orada kosan savunma yavas bir oyuncu , garry hizli acar gider diye yorum yapilmaz . Oyuncunun karakteristigine gore pozisyon degerlendirilmez .

Kosan donk da olsa garry de olsa aynidir . Eger tam darbe esnasinda karsi kaleye mesafe , en yakin oyuncunun yakalama sansi , topun dogrultusu bariz gol sansini biraz olsun azaltiyorsa sari kart kafidir

Genel bilgi verdim pozisyonun tekrarini gormedim , sadece "garry yi kim yakalayabilir" diye 5-6 mesaj vardi o sebepten

öndeki adam sprintte, arkadaki yavaş yavaş gidiyo. isim önemli değil.
arkadaki adam duruyo olsayfı yine mi sarı verecekti. burda gary hızlı diye değil isyan. gary yerine istediğin futbolcuyu koy yine yakalayamaz. dediğim gibi sprinte kalkmıştı.

bu pozisyon dünya kupasında olsa kesin kırmızı verirdi, eyyam bu işte

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım bas bas 8 numara diye bağırıyor.İkinci yarı Muğdat ve Onyekuru girip,Feg ve kodumun apaçisi çıkmalı.

Muğdat ve sinan girmeli donk ya da fernando ve feghouli çıkmalı

Geri
Üst Alt