Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.907
- 28.135
- 1.933
Çok güze forma. İnşallah 2012-13 parçalısı gibi vizyonumuza yaraşır şekilde Edirne dışındaki başarılarımızla hatırlayacağımız bir Parçalı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 numara da giymiş.Selçuk 1 sene sonra jübilesini yapacak.Feghouli de kalırsa verirler ama satılabilir..Su adama Selcuk'un 8 numarasini versinler yav. 89 cok igrenc duruyor.
Aklıma ilk gelen Umut Bulut, bu resimi görünce.bu formayı hiçbir şekilde bulamaz mıyız![]()
TFF yüzünden tam parçalı forma çıkartamıyoruz rezillik. Eskiden formanın arkası da parçalı olurdu TFF saçma bir tek renk kuralı getirerek yasakladı
Tff ye kızıp kulübe destek olmamakta biraz şey.. Ne bileyim işte...Arkası da parçalı olmadığı müddetçe parçalı forma almıcam. Bu şekilde saçma görünüyor forma. Allah belanı versin tff.
Yıllardır şu oyuncu numaralarını iyi ayarlayıp pazarlayamadık yahu. Düşünsene çok iyi vizyon oyuncusu geliyor, giydiği numara 12,14,89 vs vs gidiyor. Yıllardır 7numarayı aydın ve Yasin işgal etti yahu.Almayi düsünüyordum, ta ki sosonun tekrar o igrenc formayi giyecegini görene kadar. Ya abicim yillardir su kulüpte sacma sapan oyuncular güzel numaralari giydi, iyi topcularda sacma sapan numara giydi.
Ulan aydin yilmaz.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Renkleri benziyor evet2005-2006 formamızın aynısı. Ben çok sevdim, aklıma ümit karanı getirdi.

Gri olan cikmis miAldim uzerimde harika durdu acikcasi cok sevdim bu formayi.
Te pustlar Turkiye Bayraga unutmuslar, bide Chl bagdeleri sonra gelecekmis
Nope kankis. Birdfucker'a izin vermedilerGri olan cikmis mi
Niye la forma senin istedigini yazarsinNope kankis. Birdfucker'a izin vermediler Ekli dosyayı görüntüle 49044
DenayerrrNiye la forma senin istedigini yazarsin
Neden #64
Parçalı almıcam dedim hiçbir formayı almıcam demedim ki reyizTff ye kızıp kulübe destek olmamakta biraz şey.. Ne bileyim işte...