- 12 Haziran 2015
- 36.553
- 32.308
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebebi maç forması değil taraftar forması olmasıForma cok kotu durmuş transferlerin üzerinde hic begenmedim
Bu işler keşke taraftarlar ile yapsalar, daha fazla satış elde ederler kesinlikletanıtım leş
forma için sahada görmek gerekir efsane bir tasarım değil ama
ve kulüpte hala bilgiler sızıyor
dün, yarın satışa çıkacak denildi çıktı..
son yılların en kötü forması pazar malı gibi![]()
O dediğinde de doğru xl filan bunun bedeni herhalde, Jimmy sakalı böyle olunca sanki boynu yokmuş gibi çıkmış, siyah detay da gözükmemiş. Bence forma güzelformanın boğaz kısmındaki siyah detayı çok güzel olmuş.O detayın arkadan görüntüsü falan çok iyi.
Bu arada jimmynin üzerindeki formada çok büyük olmuş..Yani adamın bedenine göre forma vermiş olsalar daha iyi olurdu.Bu tür konulara dikkat etmek gerekir.
Ama genel olarak kesinlikle çok daha güzel formalar çıkarılabilir.
nike ,ile olan prosedür nasıl bilmiyorum ama taraftardan yardım alınsa çok daha güzel formalar çıkar.Ve satışı inanılmaz etkiler diye düşünüyorum.
pazar malı daha kalitelisini çıkarırsa şaşırmam vallason yılların en kötü forması pazar malı gibi![]()
güzellik görecelidir.Kaliteli olsa alacaksınız sanki.
Gayet güzel forma.
Hinal Uluç’tan farkınız yok vallah. Her şeye tepki.
güzellik görecelidir.
beğenmeyen insanlar tepki gösterir.
kaliteli olsa alacaksınız sanki ne demek?
parası olup alan eleştirebilir mi?
ben her yıl forma alıyorum ve her yılda eleştiriyorum
hiçbir alakası yokHer sene aynı şeyleri okumaktan sıkıldım çünkü.
Kulüp herkesi memnun edemez. Ben beğeniyorum mesela?
Ayrıca buraya transfer olmadı diye formaya tepki gösteren bir çok insan var, adım gibi eminim. Sıkılıyorlar, her konuya olumsuz şeyler yazıyorlar.
Mesela 2011-2012 forması güzel bir forma değildi. Ama şimdi formayı dolabımda ne zaman görsem, aşık oluyorum o formama. Arkasında Selçuk Inan. Güzel anıları var.
Formayı forma yapan o özel sezondur. Forma ne kadar güzel olursa olsun, o sezon kötü geçmişse o forma ister istemez iğrenç olur. Güzel geçtiyse tam tersi. Böyle bakmak lazım olaya.