2019-2020 Sezonu Formamız Satışa Çıktı!

Forma cok kotu durmuş transferlerin üzerinde hic begenmedim

Formayı hiç beğenmedim yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formada 4.luk havasi var Allah göstermesin

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

b48ced7b7587b1c8cc000752425bbeac.jpg
son yılların en kötü forması pazar malı gibi

b48ced7b7587b1c8cc000752425bbeac.jpg
son yılların en kötü forması pazar malı gibi

formanın boğaz kısmındaki siyah detayı çok güzel olmuş.O detayın arkadan görüntüsü falan çok iyi.
Bu arada jimmynin üzerindeki formada çok büyük olmuş..Yani adamın bedenine göre forma vermiş olsalar daha iyi olurdu.Bu tür konulara dikkat etmek gerekir.

Ama genel olarak kesinlikle çok daha güzel formalar çıkarılabilir.
nike ,ile olan prosedür nasıl bilmiyorum ama taraftardan yardım alınsa çok daha güzel formalar çıkar.Ve satışı inanılmaz etkiler diye düşünüyorum.

formanın boğaz kısmındaki siyah detayı çok güzel olmuş.O detayın arkadan görüntüsü falan çok iyi.
Bu arada jimmynin üzerindeki formada çok büyük olmuş..Yani adamın bedenine göre forma vermiş olsalar daha iyi olurdu.Bu tür konulara dikkat etmek gerekir.

Ama genel olarak kesinlikle çok daha güzel formalar çıkarılabilir.
nike ,ile olan prosedür nasıl bilmiyorum ama taraftardan yardım alınsa çok daha güzel formalar çıkar.Ve satışı inanılmaz etkiler diye düşünüyorum.
O dediğinde de doğru xl filan bunun bedeni herhalde, Jimmy sakalı böyle olunca sanki boynu yokmuş gibi çıkmış, siyah detay da gözükmemiş. Bence forma güzel

siyah detayı çok güzel de güneşte beklemiş de solmuş gibi görünüyodu sarıyla kırmızı

Kaliteli olsa alacaksınız sanki. :)

Gayet güzel forma.

Hinal Uluç’tan farkınız yok vallah. Her şeye tepki.
güzellik görecelidir.
beğenmeyen insanlar tepki gösterir.

kaliteli olsa alacaksınız sanki ne demek?
parası olup alan eleştirebilir mi?

ben her yıl forma alıyorum ve her yılda eleştiriyorum

güzellik görecelidir.
beğenmeyen insanlar tepki gösterir.

kaliteli olsa alacaksınız sanki ne demek?
parası olup alan eleştirebilir mi?

ben her yıl forma alıyorum ve her yılda eleştiriyorum

Her sene aynı şeyleri okumaktan sıkıldım çünkü.

Kulüp herkesi memnun edemez. Ben beğeniyorum mesela?

Ayrıca buraya transfer olmadı diye formaya tepki gösteren bir çok insan var, adım gibi eminim. Sıkılıyorlar, her konuya olumsuz şeyler yazıyorlar.

Mesela 2011-2012 forması güzel bir forma değildi. Ama şimdi formayı dolabımda ne zaman görsem, aşık oluyorum o formama. Arkasında Selçuk Inan. Güzel anıları var.

Formayı forma yapan o özel sezondur. Forma ne kadar güzel olursa olsun, o sezon kötü geçmişse o forma ister istemez iğrenç olur. Güzel geçtiyse tam tersi. Böyle bakmak lazım olaya.

Her sene aynı şeyleri okumaktan sıkıldım çünkü.

Kulüp herkesi memnun edemez. Ben beğeniyorum mesela?

Ayrıca buraya transfer olmadı diye formaya tepki gösteren bir çok insan var, adım gibi eminim. Sıkılıyorlar, her konuya olumsuz şeyler yazıyorlar.

Mesela 2011-2012 forması güzel bir forma değildi. Ama şimdi formayı dolabımda ne zaman görsem, aşık oluyorum o formama. Arkasında Selçuk Inan. Güzel anıları var.

Formayı forma yapan o özel sezondur. Forma ne kadar güzel olursa olsun, o sezon kötü geçmişse o forma ister istemez iğrenç olur. Güzel geçtiyse tam tersi. Böyle bakmak lazım olaya.
hiçbir alakası yok
güzel forma, sezon iyi de geçse kötü de geçse güzel formadır.
bizim 2013-2014 sezonu formamız da gayet güzeldi ama şampiyon olamadık?

her sene aynı şeyleri okumak normal çünkü istenilen forma çıkmıyor. O kadar güzel tasarım yapan insanlar var ve kamuoyu beğenirken yapılmaması kadar saçma bir şey yok.

Geri
Üst Alt