2019-2020 Sezonu Formamız Satışa Çıktı!

Çok güze forma. İnşallah 2012-13 parçalısı gibi vizyonumuza yaraşır şekilde Edirne dışındaki başarılarımızla hatırlayacağımız bir Parçalı olur.

Almayi düsünüyordum, ta ki sosonun tekrar o igrenc formayi giyecegini görene kadar. Ya abicim yillardir su kulüpte sacma sapan oyuncular güzel numaralari giydi, iyi topcularda sacma sapan numara giydi.

Ulan aydin yilmaz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu formayı hiçbir şekilde bulamaz mıyız
ad8dbd259f151475dd9f77f06b2c2619.jpg
Aklıma ilk gelen Umut Bulut, bu resimi görünce.

Arkası da parçalı olmadığı müddetçe parçalı forma almıcam. Bu şekilde saçma görünüyor forma. Allah belanı versin tff.

Almazsaniz almayin yahu bu nasıl taraftarlık herkes bi triplerde. Biri arkası kötü almam der, biri oyunculara kötü numaralar veriliyor almam der. Adam forma alip iki gram destek olacak kaprisinden geçilmiyor. Çok enteresan bir topluluk.(kimse hedef alınmamıştır genel bir elestiridir)

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almayi düsünüyordum, ta ki sosonun tekrar o igrenc formayi giyecegini görene kadar. Ya abicim yillardir su kulüpte sacma sapan oyuncular güzel numaralari giydi, iyi topcularda sacma sapan numara giydi.

Ulan aydin yilmaz.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yıllardır şu oyuncu numaralarını iyi ayarlayıp pazarlayamadık yahu. Düşünsene çok iyi vizyon oyuncusu geliyor, giydiği numara 12,14,89 vs vs gidiyor. Yıllardır 7numarayı aydın ve Yasin işgal etti yahu.

Aldim uzerimde harika durdu acikcasi cok sevdim bu formayi.
Te pustlar Turkiye Bayraga unutmuslar, bide Chl bagdeleri sonra gelecekmis

Geri
Üst Alt