Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Hikmet bey ihrac edildi arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikmet bey ihrac edildi arkadaslar
kendine dikkat et
peşimdeler mikendine dikkat et
türkiye standartlari icin fena degil ama iyi demek icin önce kendini kantilamali, 6 ay rize ile olmaz o isVedat iyi futbolcu kim ne derse desin
İnşallah Ali Koç da senin gibi düşünüyordur. Rakipler hep Anadolu takımı, GS'in as kadrosu Bartali antrenmani yemedi falan diye.bireysel anlamda daha kaliteli oyunculara sahip olan biziz ama rakipler hep anadolu kulüpleri oldugu icin belli olmaz. bizim deplasmanlardaki zayif oyunumuz düzelecek mi onu da görmek lazim. daha as kadronun yarisi bartali antrenmani bile yemedi. transferleri bitiremedik. fenerin bir anda atak yapip 10-15 adam alip üste kadroyu oturtup ersunla sampiyonluga yürümesi pek mantikli gelmiyor ama türkiye liginin seviyesi ortada. biz kendi isimize bakmaliyiz.
inşallah. Tek temennim zamanla takıma benzemesiİstikrarlı olabilirse evet, bana fazla sinirli geldi. Takım kötü giderse sallamamaya başlayacaktır.
ferdi zaten gitmek istiyormus, bence acilen gitmeli yoksa sikeciler onu da harcarFerdi yetenekli oyuncu ama fener'e geldigine pisman olmustur. Orkun Kokcu'ya tuttugu takim bjk'den teklif geldi ama kabul etmedi. Bir genc futbolcu oynayarak ogrenir ve gelisir.
Baris Alici ve Berke kiralik gitti, Ferdi icin de en dogru secim hollanda'ya donmek olacaktir.
Yok onlar kadar olamaz tabide top saklamasi paslari fizigi şutlari fln iyi yanitürkiye standartlari icin fena degil ama iyi demek icin önce kendini kantilamali, 6 ay rize ile olmaz o is
burak, umut, serkan aykut vs. gibi adamlar bizde yetersiz görüldü, acikcasi vedat bana bunlardan iyi gibi gelmedi hic
bir cok da eksigi var
Yapmazzzzz nah 15 atar. Var mısın iddiasına admincikHer şeye bok atmayın bu arada Vedat iyi adam, ikinci yarının da en iyi santraforuydu ha çok ağır diye istemiyordum ama çöp demek falan saçma. 15 gol 6 asist falan yapar rahat bu sezon.