2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Belhanda ve Mariano varken takımda hep eksiklik olacak. İkisinden de kurtulmak lazım. Devre arası ya da sene sonu da Nagatomo'nun yerine sağlam bir oyuncu şart.

Sezon yeni başladı tempo beklemiyordum ama kalite koyamıyoruz eksikler çok takımda hem oyuncu anlamında hem oyun anlamında lige 9 gün kaldı yönetim sınıfta kaldı yine 6 almadıkları için Seriden gerçek oyununu alamıyoruz forvet almadıkları için Babel i kendi yerinde hiç oynatamadık Selçuğu falan izliyoruz 2 sene şampiyon olan takıma ancak bu kadar kötülük yapılabilirdi

Leş ve kabızız beklediğim şekilde ama bi şekil alırız diye düşünüyordum. Öyle böyle golü attık herhalde bitiririz maçı.

Ilk yari itibariyle degerlendirmem:

Muslera: Cok is düsmedi ama konsantrasyonunu begendim.
Yuto: Akmadi da kokmadi da.
Marcao: Ciddi konsantrasyon eksigi var, bir an önce toparlamazsa basimizi yakar.
Luyindama: Genel olarak iyiydi fakat okyanusu gecip derede bogulma hastaligi devam ediyor.
Mariano: Leyla. 1 olumlu hareketine karsilik 3 olumsuz hareketi vardi.
Seri: Cok yerinde bir transfer.
Selcuk: Akmadi da kokmadi da 2.
Belhanda: Gole kadar özellikle top kayiplariyla sinir etti. Para ediyorken satilmasindan yanayim.
Adem: Istekli. Yedek olarak fena degil. Fark yaratmasa da siritmiyor.
Babel: Topu ezse de hareketli ve becerikli. Iyi bir forvet ve merkezde Feghouli oldugunda daha verimli olacaktir.
Jimmy: Mariano'yla cok uyumlu degillerdi. Beceri var. Ideal kadroyla oynadiginda daha verimli olacaktir.

EBY_jYdWkAAfupj

Takım çokmu kötü oynuyor yoksa mevkilermi yanlış bir yerde bir sıkıntı var. Geçen seneden daha kötü geldi gözüme inşallah ligde böyle olmaz yoksa işimiz zor.

Eski hakem Abdullah Yılmaz: "Topa vuran Nagatomo. Yapılan müdahale yüzde 100 penaltı."
Çıksın tff başkanı olacak herif açıklama yapsın.
Hatta galatasarayın eğer bir başkanı varsa bu maçın sonucuna bakmaksızın tff başkanının konuşmasını ve bu maçtaki şu son 3 hatalı pozisyonu üst uste koyup hesap sorsun. Yeter yani

2 ortasaha forvet yedek forvet fegulı emre mor vs gelıncedemı kazanamız ustad
Feguli ve emre aynı anda oynarsa çok iyi olur çünkü bu yıl Henry yok fakat terim bence Emre'yi 11 oynatmayacak eminim
Ortasahaya 1 isim ve iyi forvet alsak ozan işler değişir ama nezaman alacaz bunlari ligte 2 maçta puan kaybedince mi

2. devre Falcao girecek...

Tıpkı Drogba gibi...

Drogba nın da ilk maçı Akhisar dı...

Bu gözler canlı canlı Drogba gördü...

Yav Galatasaray sevgisi ne kadar güzel ve kıymetli bir şey..

Aslında bizim ve ligin bug'u belli öyle barcelona gibi paslaşarak gol yaramayız. 2 tane sağlı sollu hızlı kanat oyuncusu adamı geçip içeri kat et vur gol veya pas at vur gol bu yani.Kanatlar hızlı olmalı bence fegholi teknik olarak cok iyi oldugundan hız açığını kapatıyor ancak babel yaşından ötürü 1 adam ya geçer ya geçemez.

Geri
Üst Alt