Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Hoca seriyi hangi mantıkla onliberi oynatıyor cidden anlayan varmı ?
Bana 6 numara alın demek icin. Babel i de 9 numara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca seriyi hangi mantıkla onliberi oynatıyor cidden anlayan varmı ?
İlkyarı itibariyle seri-selçuk pekfark yok hatta Whoscore istatistikleri selçuk daha iyi ilkyarıda. Ha şimdi whoscore kimmiş falan derler, sonra oyuncu transfer edilirkende orayı referans gösterirlerSeri'nin ilk yari performansini begenen futbol izlemesin bence. Ayni performansi Selcuk yapsa yerden yere vururuz. Daha zamana ihtiyaci var umarim toparlar.
Amcaoğlu milleti mal etsede ortalık şenlense yav@Emir Mor
Emre’nin girmesi lazım 60 ta
Belhanda ve Mariano varken takımda hep eksiklik olacak. İkisinden de kurtulmak lazım. Devre arası ya da sene sonu da Nagatomo'nun yerine sağlam bir oyuncu şart.
Selcuk daha iyiydi zaten ilk yari, buna whoscore falan gerek yok, ciplak göz kâfiİlkyarı itibariyle seri-selçuk pekfark yok hatta Whoscore istatistikleri selçuk daha iyi ilkyarıda. Ha şimdi whoscore kimmiş falan derler, sonra oyuncu transfer edilirkende orayı referans gösterirler.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla adam sahada bulunan her futbolcudan daha akilli oldugunu belli etti zaten. Bunu gören var görmeyen var. Sorun sende olabilir.Sorgulayabilirsin tabiki , benim söylemek istediğim bu adam geldiğinde yer yerinden oynadı bu kadar abartılacak bir adam olsa emin ol 45 dakikada bile belli eder. Bu arada adam on libero gibi oynuyor 8 numara oynasa daha etkili olur bunu da biliyorum
Çıksın tff başkanı olacak herif açıklama yapsın.
Hatta galatasarayın eğer bir başkanı varsa bu maçın sonucuna bakmaksızın tff başkanının konuşmasını ve bu maçtaki şu son 3 hatalı pozisyonu üst uste koyup hesap sorsun. Yeter yani
33 yaşındaki adamı gönderip 34 yaşındaki adamı alacaz senelik min 3milyin verip 3yillik kontrat müthiş fikir müthişNagatomoyu son zamanlar hiç beğenmiyorum ya.. Kolarov'u neden biz almıyoruz..
Oyuncuların IQ eksikliği değil de taktiksel olarak çok zayıfız. Sahaya yerleşimimiz tempomuz rezaletTakımı eleştirenler haklı bence kötü oynuyoruz çok yavaş oynuyoruz , sonuçta şampiyonlar ligi var bu işin perişan oluruz valla. Şu max kruse'nin fb için dediği şey bizim içinde geçerli cabuk düşünemiyoruz topu alan eveliyo geveliyo. Buna tam olarak ne sebeb oluyo o kadar analiz edebilecek bilgim yok ama sanki oyuncuların iq eksikliği var.