2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Küba asıllı Türk engelli koşucusu Yasmani Copello Escobar ,15 Nisan 1987’de doğdu. Enka sporcularından biri olan milli atlet, Temmuz 2015'teki 49.73'lük performansıyla 400 m engelli Türkiye rekorunu kırdı.

muarrem kasapoğlu nerden bulmuş yaw kübalı adamı da devşirmiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

şu rıza kayaalpi silken kübalının videosu var mı

Küba asıllı Türk engelli koşucusu Yasmani Copello Escobar ,15 Nisan 1987’de doğdu. Enka sporcularından biri olan milli atlet, Temmuz 2015'teki 49.73'lük performansıyla 400 m engelli Türkiye rekorunu kırdı.

muarrem kasapoğlu nerden bulmuş yaw kübalı adamı da devşirmiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ben bildim bileli atletizm de hep devşirme isimler yarışıyor. Elvan iki kelimelik Türkçe ile yıllarca mücadele etti. Süreyya Ayhan dışında bir sporcu hatırlamıyorum o da zaten doping kullandığı çıkmıştı.

Kadınlar Üç adım atlamada dünya rekoru kırdı Venezüella'lı gacı.

Efsane şeyler oluyor bugün. Rekorlar kırılıyor. Rojas adını WR’a kazıttı 95’ten bu yana yapılmış en uzun geçerli atlayış. Tebrikler.

Ben bildim bileli atletizm de hep devşirme isimler yarışıyor. Elvan iki kelimelik Türkçe ile yıllarca mücadele etti. Süreyya Ayhan dışında bir sporcu hatırlamıyorum o da zaten doping kullandığı çıkmıştı.
1627821528337.png
bu reis de vardı dopingli oldugu ortaya çıkınca aldılar madalyalarını :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Dademin uzak atlamada Portekizli hatuna denk geldim. Hanım yanimda olduğu icin pek izleyemedik, ama o neydi be

Geri
Üst Alt