- 3 Haziran 2015
- 53.892
- 61.894
- 3.963
Baska varmi bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbestte Taha dışında altın alabilecek güreşçimiz yok, Taha asla Rıza kadar saygı görmedi maalesef RTE'nin manevi evladı olunca Rıza hep abartıldı, şampiyonlarımız ne Halil ne Hamza ne Taha vs onun kadar medyatik ünlü yapılmadı, iyi güreşçi ama Ülkemizin en iyisi değil, Taha AKGÜL ise sıkletinin en iyisi ki Altın alacaktır.
O KADAR SEVİNDİM Kİ BU ADAMIN BAŞARISIZ OLMASINA
METE GAZOZA NE KADAR SEVİNDİYSEK BUNUN ELENMESİNE DE O KADAR SEVİNDİK İNŞ BRONZ DA ALAMAZ
Malum partiye rey atmıyor mu taha rengimSerbestte Taha dışında altın alabilecek güreşçimiz yok, Taha asla Rıza kadar saygı görmedi maalesef RTE'nin manevi evladı olunca Rıza hep abartıldı, şampiyonlarımız ne Halil ne Hamza ne Taha vs onun kadar medyatik ünlü yapılmadı, iyi güreşçi ama Ülkemizin en iyisi değil, Taha AKGÜL ise sıkletinin en iyisi ki Altın alacaktır.
Ben parti olayında değilim, büyük ihtimal ona veriyordur ama adam işinde ve Olimpiyat şampiyonu ama ne hikmetse hep daha çok saygı gören abartılan Rıza oluyor, Halil Mutlu rekorlar kırdı bu kadar medyatik siyasi olmadı işini yaptı, Hamza şuan bakan yardımcısı asrın güreşçisi sporunu yaparken siyaset vs yapmadı işini yaptı. Ben Rıza'nın her zaman başarılı olmasını istiyorum madalya Ülkeme yazılıyor istiklal marşım okunuyor, emekli olduğu gün bakan olur yazın bir kenara.Malum partiye rey atmıyor mu taha rengim
gerçi atsa bile rıza kadar partizan değilse onun kadar değer görmemesi normal