2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

O KADAR SEVİNDİM Kİ BU ADAMIN BAŞARISIZ OLMASINA
METE GAZOZA NE KADAR SEVİNDİYSEK BUNUN ELENMESİNE DE O KADAR SEVİNDİK İNŞ BRONZ DA ALAMAZ

Serbestte Taha dışında altın alabilecek güreşçimiz yok, Taha asla Rıza kadar saygı görmedi maalesef RTE'nin manevi evladı olunca Rıza hep abartıldı, şampiyonlarımız ne Halil ne Hamza ne Taha vs onun kadar medyatik ünlü yapılmadı, iyi güreşçi ama Ülkemizin en iyisi değil, Taha AKGÜL ise sıkletinin en iyisi ki Altın alacaktır.

Serbestte Taha dışında altın alabilecek güreşçimiz yok, Taha asla Rıza kadar saygı görmedi maalesef RTE'nin manevi evladı olunca Rıza hep abartıldı, şampiyonlarımız ne Halil ne Hamza ne Taha vs onun kadar medyatik ünlü yapılmadı, iyi güreşçi ama Ülkemizin en iyisi değil, Taha AKGÜL ise sıkletinin en iyisi ki Altın alacaktır.
:tbr:

Malum partiye rey atmıyor mu taha rengim
gerçi atsa bile rıza kadar partizan değilse onun kadar değer görmemesi normal

Rıza Kayaalp'i bende pek sevmiyorum nedeni de siyasi olarak kendini bir yerlere yanlaması, Sporcusun sen ve yaptığın spor ebedi olarak devam ediyor ama siyasiler geçici keşke sporcular bunun farkına varsa

Ne oldu Rıza, ağzın kadar iş yapamadın mı olimpiyatlarda. Kübalı tokatlamış yine seni

Kübalı altını aldı diyebiliriz galiba.

Malum partiye rey atmıyor mu taha rengim
gerçi atsa bile rıza kadar partizan değilse onun kadar değer görmemesi normal
Ben parti olayında değilim, büyük ihtimal ona veriyordur ama adam işinde ve Olimpiyat şampiyonu ama ne hikmetse hep daha çok saygı gören abartılan Rıza oluyor, Halil Mutlu rekorlar kırdı bu kadar medyatik siyasi olmadı işini yaptı, Hamza şuan bakan yardımcısı asrın güreşçisi sporunu yaparken siyaset vs yapmadı işini yaptı. Ben Rıza'nın her zaman başarılı olmasını istiyorum madalya Ülkeme yazılıyor istiklal marşım okunuyor, emekli olduğu gün bakan olur yazın bir kenara.

Slovenya'nın nüfusu 2 milyonmuş inanılmaz.

Devrimin çocuğu nunez faşistlere yine dersini vermiş.

Kasarsa 2024 paris'te bile altını alır. Diğer yoldaş karelin'le beraber güreşin en büyük iki efsanesinden biridir.

Geri
Üst Alt