2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

şikeye ceza vermeyenler

dopingci'yi spor bakanıyla kurtaranlar

bir sürü sporcusu dopingli olan

Cenk Akyol gibi bir sporcuyu bitirmek isteyenler

U20'de tüm dünyaya rezil edenler..

Olimpiyatlar düzenlenecek diye 5 kat fazla maliyete girip en fazla o paranın yarısı geri gelecek, bunu belirtmek isterim. Yunanistan'da 2004 Olimpiyatları sebebiyle yapılan tesisler bataklıkta. Futbol bile pek ilgi görmüyor.

Ayrica nisbet yapar gibi shikeci basi göksel gümüsdagida yaninda götürmüs,shike aklayicisi suat kilic ve rte bizzat kendisi shikeci ali koc göksel gümüsdag, tek eksik aziz orada.

Bu Kadro Olimpiyatlari almaya gidiyor,gülermisin aglarmisin.

Heyecanlı oluyormuş ama :D Hala bu işi beceremeyeceğiz gibi geliyor ama artık buradan da dönmesin heves ettik :D

Hadi hayirlisiyla Insallah Istanbul kazanir ama biraz zor gozukuyor Olimpiyatlarin duzenlendigi kitalara bakarsak genelde degisim oluyor.

2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra 2016 Rio 2020 ??? :D

Peki...

Diğerleri tertemiz onlara çok yakışıyor... Atina pek temizdi zaten..Lyon-Zagreb maçından büyük şike yoktu ama Fransa her haltı düzenliyor..

Geçiniz...

onlarfin temiz olup olmadigini soyelmiyorum.Aslinda benim hic umrumdada degil.

Sadece bir tek seye sevinirim yapilacak cesitli binalar yollar istanbula kalacak o kadarcik.

Ben sahsen bu Olimpiyyat Komitesinin bile adaletli kurumlar olmadigini dusunuyorum.

Madrid-İstanbul finali olsaydı umudum olmazdı ama Tokyo-İstanbul finalinde kazanma şansımız çok yüksek gibi:)

Herkes başkentleriyle katılıyor Türkiye niye İstanbul ile katılıyor?

Ayrica nisbet yapar gibi shikeci basi göksel gümüsdagida yaninda götürmüs,shike aklayicisi suat kilic ve rte bizzat kendisi shikeci ali koc göksel gümüsdag, tek eksik aziz orada.

Bu Kadro Olimpiyatlari almaya gidiyor,gülermisin aglarmisin.

Güler misin aglar misin aynen durum budur

Yiğit Bulut, Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşdag, Adnan Polat, Ali Koç, Tayfun Bayındır falan Olimpiyat kapmaya giden heyette.. Adnan Polat'la resmen yillarimiz kaybolmus.

Tüm heyetin Arjantin maliyeti 2.5 milyon euro en az

Geri
Üst Alt