- 15 Nisan 2010
- 19.501
- 4.024
- 1.618
Herkes başkentleriyle katılıyor Türkiye niye İstanbul ile katılıyor?
Ankara'nın ülke içinde bile bi vasfı yok ki, Meclis ve Anıtkabir olmasa hiç bi özelliği yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başbakan boşuna gitmemiştir diye düşünüyorumHayırlısı, gelsin Olimpiyat vergileri.
Hadi hayirlisiyla Insallah Istanbul kazanir ama biraz zor gozukuyor Olimpiyatlarin duzenlendigi kitalara bakarsak genelde degisim oluyor.
2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra 2016 Rio 2020 ???![]()
Hadi hayirlisiyla Insallah Istanbul kazanir ama biraz zor gozukuyor Olimpiyatlarin duzenlendigi kitalara bakarsak genelde degisim oluyor.
2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra 2016 Rio 2020 ???![]()
pardon ? ne olmuş ?
Hep olumsuz birşey buluyorsun..
Ben de en azınadn İstanbul'da da olsa biraz spor tesisi kalır geriye.
Mesela Erzurum'da yapılan Kış Olimpiyatları için yapılan konaklama yerleri öğrenci yurtları yapıldı ve mükemmel yurtlar var orada şimdi.
Bu bile yeter...
Elendi ne olacak.Teknoloji ile alakalı olmadığını söylemiştim.Tamamen proje ve ayrılan bütçe ile alakalı.Ayrıca teknoloji devi falan değil 3 tane firma sayamazsın.
Rio de janerio brezilyanın başkentimi, yeni öğrendim.
Güler misin aglar misin aynen durum budur
Yiğit Bulut, Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşdag, Adnan Polat, Ali Koç, Tayfun Bayındır falan Olimpiyat kapmaya giden heyette.. Adnan Polat'la resmen yillarimiz kaybolmus.
Tüm heyetin Arjantin maliyeti 2.5 milyon euro en az
Yapılmış ki o da öyle diyorlar.
ÇAPAMAG @CAPAMAG6 dk
2020 Olimpiyatları'nda final oylaması da yapıldı! Sonuçlar saat 23:20'de...
Ankara sadece konum itibariyle ve merkezi - taşra teşkilatlanmasına binayen başkent yapılmiştir kalbimiz İstanbul her daim
ayni kita arka arkaya düzenleyemez bir kural varmis . avrupa ülkeleri acaba bundan dolaiy bize oy vermeme bir düsünceye gide bilirlermi![]()
Elendi ne olacak.Teknoloji ile alakalı olmadığını söylemiştim.Tamamen proje ve ayrılan bütçe ile alakalı.Ayrıca teknoloji devi falan değil 3 tane firma sayamazsın.