2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Başbakan boşuna gitmemiştir diye düşünüyorum :D Hayırlısı, gelsin Olimpiyat vergileri.

Hep olumsuz birşey buluyorsun..

Ben de en azınadn İstanbul'da da olsa biraz spor tesisi kalır geriye.

Mesela Erzurum'da yapılan Kış Olimpiyatları için yapılan konaklama yerleri öğrenci yurtları yapıldı ve mükemmel yurtlar var orada şimdi.

Bu bile yeter...

Hadi hayirlisiyla Insallah Istanbul kazanir ama biraz zor gozukuyor Olimpiyatlarin duzenlendigi kitalara bakarsak genelde degisim oluyor.

2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra 2016 Rio 2020 ??? :D

ayni kita arka arkaya düzenleyemez bir kural varmis . avrupa ülkeleri acaba bundan dolaiy bize oy vermeme bir düsünceye gide bilirlermi :(

Hadi hayirlisiyla Insallah Istanbul kazanir ama biraz zor gozukuyor Olimpiyatlarin duzenlendigi kitalara bakarsak genelde degisim oluyor.

2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra 2016 Rio 2020 ??? :D

İstanbulun sansi daha cok o zaman.Hem Asya hem Avrupa.Hakikaten çok esrarrengiz bir şehir.Akşam Ezanini bile dinlerken nerelere gidiyorsun.

Yalnız bunda da kazanırsak başbakan hayatında hiç bi seçimi kaybetmemiş olucak

Hep olumsuz birşey buluyorsun..

Ben de en azınadn İstanbul'da da olsa biraz spor tesisi kalır geriye.

Mesela Erzurum'da yapılan Kış Olimpiyatları için yapılan konaklama yerleri öğrenci yurtları yapıldı ve mükemmel yurtlar var orada şimdi.

Bu bile yeter...

İstanbul'a baya katkısı olacak tabiki de, ama çoğu yine de yapılması gereken projeler tek ekstrası Olimpiyat Stadı civarındaki ekstra yapılaşma gibi görünüyor. Topbaş iyi çalışıyor ona lafım yok :ka21:

Bu saatten sonra kaybedersek fena koyar:(

alamayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Elendi ne olacak.Teknoloji ile alakalı olmadığını söylemiştim.Tamamen proje ve ayrılan bütçe ile alakalı.Ayrıca teknoloji devi falan değil 3 tane firma sayamazsın.

benim mesajlarımda teknoli ile alakalı olduğunu ima eden her hangi bir cümle varmı ? 2 arkadaş bu konuda tartışıyordu ve bende bizim teknoloji üretimi konusunda çok yetersiz olduğumuzu söyledim ve avrupanın 5-6 hatırı sayılır ülkesinden biri olan ispanyayla kıyaslanamayacağımızı söyledim ve bu sözümün arkasındayım. ayrıca teknolojik üretiminiz ne kadar fazlaysa bütçeniz o kadar geniş olur bu yöndende doğrudan bağlantılıdır.

Güler misin aglar misin aynen durum budur

Yiğit Bulut, Yıldırım Demirören, Göksel Gümüşdag, Adnan Polat, Ali Koç, Tayfun Bayındır falan Olimpiyat kapmaya giden heyette.. Adnan Polat'la resmen yillarimiz kaybolmus.

Tüm heyetin Arjantin maliyeti 2.5 milyon euro en az

Rıdvan, Acun , Emre ve Aziz'e ayıp etmiş götürmeyerek

Elendi ne olacak.Teknoloji ile alakalı olmadığını söylemiştim.Tamamen proje ve ayrılan bütçe ile alakalı.Ayrıca teknoloji devi falan değil 3 tane firma sayamazsın.

ispanya nerede teknolji devi olmuski? ispanya hep turizim ve tarimcilik bostancilik ekin mekin de onculer.

Geri
Üst Alt