2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EpvKadugvos[/media]

Tanitim filmi budur basortulu de yoktur hayal gormeyin . 0.48 deki bayanin basi yiyecek icecek hijyen kurallari geregi kapalidir . O turban degildir ruya gormeyin . Ben Yiyecek icecek sektorundeyim ve ben de basimi benzer tarz kapatiyorum uzun sacli oldugumdan dolayi oyleyse ben de bas ortusu takiyorum :D

Bizde şike, doping adilik düzenbazlık çok da Ispanya'da bizden aşağı kalır yanı yok yani. 'Operacion Puerto' mesela çok büyük yankı bulmuştu, hala da devam ediyor.

Tarihi ve doğal yapılar İstanbulda çok . Ama eğer 2020 Olimpiyatlarını alırsak şehrin silüeti bozabilir . Mesela boğazda Yelken , Kürek , Kano gibi yarışların yapılacağı tesisler olacak . 2020 olimpiyatları yapıldıktan sonra yıklır mı kalır mı orasını bilemiyorum ..

Hee bu arada tanitim filminde baleye yer verilmis ne demisti rte : ''kızlarımın hamdolsun o tür idealleri, düşünceleri söz konusu değil!'' . Eee rtecim simdi sen baleyi de kullanip oy istiyorsun hamdolsun ne dunyadan hizli donuyor goruslerin ! :)

Her ne kadar bağzı şeylere kızsam da ve kızıyorsam da halen, bu Olimpiyatın ülkemde olacak olması gurur verir bana.

En azindan Tayyip gibi tercümanli konusmuyorlar bizimkiler. :encouragement:

Sanıyorlar ki fakir 5 para etmez çetelerin dolaştığı bir ülke :D

Adamların doğası spor yahu plajları vs her yerde futbol-voleybol-yüzme-koşu yapılıyor. Dans vs saymıyorum bile.

Baskenti istanbul sanilan yada, turkiye? Istanbulun baskentimi denilen bir ulkeyiz ..

sadece taninmislik bakimindan bile ondelerdir .

bu insanlara cahil yapistirmasiylada gecistirilemez ,ulkenin seviyesini belirler...

200 miluondan fazla insan yasiyor yuzolvumu avrupadan daha buyuk olan sadece sao paula 17 milyon merkez nufusu var.

Turkiye ike kiyaslandiginda emjn olun daga gelismis ve ayni zamanda da daha natural bir hayatlari var.

ben ilk defa izliyorum olimpiyat sunumlarını

normal midir böyle bi sunumda ekonomik gelişimlerden adaletten hukuktan bahsetmek.

ilginç geldi bana

her ülke yapıyor mu bunu cidden

Tanıtım filmi de gerçekten oy için yaranmak adına yapıldığı çok belli :asd:. Mesela ballet, 'Istanbul Modern' yazısı vs.

Geri
Üst Alt