2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

İspanya'ya maddi külfeti çok olur denmiş bir önceki sayfalarda ama izlediğim haberlerde Türkiye ve Tokyo 19 milyar para birimini hatırlamıyorum para teminatı verirken İspanya sadece 2 milyarda tutmuş bu rakamı yani onları düşündüğümüz kadar zorlamayacaktır çünkü gerekli sahaların bir çoğuna şu an bile sahipler o yüzden ülkemiz olimpiyat için bizim vergilerimize ihtiyaç duyacaktır tabiatıyla bu işlerin yapılması için sadece en azından bu olayda bile yakınlarına peşkeş çekilmesin bazı ihaleler kafi...

Ayrıca yarın belli olmayabilir yanılmıyorsam önce bir ülke elenecek son 2'ye kalan ülkeler arasında tekrar oylama yapılacak bu aynı gün içinde mi oluyor hatırlamıyorum şu an yalnız şöyle bir şansımız olur sürpriz bir şekilde Madrid elenip Tokyo ile final turuna kalırsak Avrupa kıtasınında oylarının bize gelmesi sayesinde alabiliriz olimpiyatı ama Madrid'in ilk elenen seçenek olması uzak gözüküyor.

Son olarak güzel ülkemde güzel bir olimpiyat yapılmasını çok isterim ama halkın eğilimi,ilgisi olmadığı gerçek Türkiye'de kimseye kolay kolay sırıkla atlamayı,cirit gülle vs atmayı izletemezsiniz ne yazık ki. İzlemek isteyenlerinde belli bir kısmının sosyo ekonomik durumlardan dolayı televizyondan seyirci kalmak durumunda kalacağı ayrı bir gerçek o yüzden şu an için hak etmediğimizi düşünüyorum ama hakkımızda hayırlısı göreceğiz.

Ha eklemeden edemedim işin bir acı yönü ise 5. kez aday olup hala olamamış olmamız.

Senin ilk 3 satirinda net cehape zihniyeti

Parti üstü bir zihniyete aitim habibim.

Su yazdiklarima cevap veremiyorsun direkt saldiriya geciyorsun. Bu acizliginizi gösterir.

Isin ne maliyeti üzerine yorum yapabiliyorsunuz nede basbakanin niye olimpiyatlari bu kadar cok istedigini anlayabiliyorsunuz.

Sizin mantiginiz basbakan istiyorsa iyidir mantigi, iste bu yanlis.

Birsürü kodaman devleti soyacak olimpiyat ayagina, senin ve vatandaslarin cebinden cikacak o tüm para.

Peki ne icin? Bir aylik sacma sapan bir organizasyon icin 10 sene boyunca sen ve vatandas para ödeyecek.

Parti üstü bir zihniyete aitim habibim.

Su yazdiklarima cevap veremiyorsun direkt saldiriya geciyorsun. Bu acizliginizi gösterir.

Isin ne maliyeti üzerine yorum yapabiliyorsunuz nede basbakanin niye olimpiyatlari bu kadar cok istedigini anlayabiliyorsunuz.

Sizin mantiginiz basbakan istiyorsa iyidir mantigi, iste bu yanlis.

Birsürü kodaman devleti soyacak olimpiyat ayagina, senin ve vatandaslarin cebinden cikacak o tüm para.

Peki ne icin? Bir aylik sacma sapan bir organizasyon icin 10 sene boyunca sen ve vatandas para ödeyecek.

Ayni seyler senin icinde gecerli ama. Yalniz ben olimpiyati istiyorum demedim bence gereksiz ancak sen olimpiyat uzerinden girip tayt mayt gibi sacma cumleler kurmussun migde bulantisi

Ayni seyler senin icinde gecerli ama. Yalniz ben olimpiyati istiyorum demedim bence gereksiz ancak sen olimpiyat uzerinden girip tayt mayt gibi sacma cumleler kurmussun migde bulantisi

Ikiyüzlü ve sinsi insanlara dalgali mesaj verilir. Cunki karsindaki seni anlasada anlamamazlikdan gelecekdir.

Hem niye sacma olsun, dinen yasakdir bu. Bunu bile bilmiyorsan ben sana daha ne diyim??

Devir internet devri ne olimpiyatı ne reklamı, o işler bilg. yaygın değilken tv üstünden oluyodu, yok öyle bişi artık..

:/

Biz alalım o tesisler yapılsın da gerekirse bütün Dünya'ya rezil olalım. Tribünler boş felan kalsın. Ama o tesisler elimizde kalsın. Zamanında İspanya'da olduğu gibi o tesisler sayesinde bugünün en iyi tenisçilerini, üst üste iki kez Avrupa Şampiyonu olan basketçileri, Yarışlarda Alonso, Lorenzo, bisiklet ve hentbolda tarihi başarılar. Futbolu saymıyorum onun olimpiyatla ilgisi yok gibi ama diğer branşların bu kadar yükselmesi 1992 Barcelona olimpiyatları için yapılan tesislerde ve Madrid olimpiyatlarından kalan tesislerde küçük yaştan sporcu yetiştirerek elde edildi. Müthiş genç nüfus var bir sürü salon olur ve hepsine yönlendirebiliriz.

Olimpiyatı alırsak yeminle Tokyo ve Madrid delegelerinden adha çok üzülecek adam var bu ülkede. Sebep ise malum.

Allah ıslah etsin..

Biz alalım o tesisler yapılsın da gerekirse bütün Dünya'ya rezil olalım. Tribünler boş felan kalsın. Ama o tesisler elimizde kalsın. Zamanında İspanya'da olduğu gibi o tesisler sayesinde bugünün en iyi tenisçilerini, üst üste iki kez Avrupa Şampiyonu olan basketçileri, Yarışlarda Alonso, Lorenzo, bisiklet ve hentbolda tarihi başarılar. Futbolu saymıyorum onun olimpiyatla ilgisi yok gibi ama diğer branşların bu kadar yükselmesi 1992 Barcelona olimpiyatları için yapılan tesislerde ve Madrid olimpiyatlarından kalan tesislerde küçük yaştan sporcu yetiştirerek elde edildi. Müthiş genç nüfus var bir sürü salon olur ve hepsine yönlendirebiliriz.
sadece tesis olarak bakmamak gerek olimpiyat istanbulun cehresini degistirecek ulasimdan konaklamaya altyapiya kadar hersey elden gecirilecek istemezukculerde hala isin goygoyunda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hatırladığım kadarıyla RTE ve ailesi protokolde olduğu icin Türkiye-Rusya maçında on pon kızların gösterisini iptal ettirmisti. Ceza almistik sanirim.

Bu zihniyetle hic bir şeyi hakketmiyorlar. Tez gebere...

*tapatalk*

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.

Olimpiyat tanıtım filmimiz bu.

*

Televizyonlarda yayınlanıyor.

İnternette var, izleyin lütfen…

Kızlı-erkekli dolaşıyorlar.

Kızlı-erkekli parkta oynuyorlar.

Kızlı-erkekli müze geziyorlar.

Kızlı-erkekli alışveriş yapıyorlar.

Kızlı-erkekli çay içiyorlar.

Kızlı-erkekli Boğaz kenarındalar…

Kızlı-erkekli tekneye biniyorlar.

*

Dalgalı, düz, kıvırcık.

Hepsinin saçı açık.

Tekneye binen kız, mini etekli.

*

Sanırsın, Los Angeles’tır.

Siyah Amerikalı bile var.

*

Nerde türbanlılar kardeşim?

*

Yok mu İstanbul’da hiç türbanlı?

Neden koymadınız tanıtım filmine?

*

Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun… Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?

Başörtüsünden mi utanıyorsun yoksa?

Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin… Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?

Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın… Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?

*

Ayıp mıdır türbanlıları göstermek?

Yoksa, bu senin yaptığın mı ayıptır?

*

Ayrıca…

Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin… Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın… Müezzin midir Rihanna?

*

İçinde "rakı" geçiyor diye "Vardar Ovası'nı" yasaklayacaksın. İçinde "ecstasy" geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye'yi tanıtacaksın öyle mi?

*

2020'yi verirler mi bilmem ama, "takiyye olimpiyatı" yapsalar, banko alır.

Yılmaz Özdil/ Hürriyet

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.

*

*

Dalgalı, düz, kıvırcık.

Hepsinin saçı açık.

*

*

*

*

Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun… Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?

Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin… Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?

Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın… Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?

*

*

Ayrıca…

Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin… Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın… Müezzin midir Rihanna?

*

İçinde "rakı" geçiyor diye "Vardar Ovası'nı" yasaklayacaksın. İçinde "ecstasy" geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye'yi tanıtacaksın öyle mi?

*

Yılmaz Özdil/ Hürriyet

Mükemmel yazmış üstad yine.

Bizim olmasını çok isterim ama vereceklerini zannetmiyorum.Adamaların lobileri güçlü.

Bizim alacağımıza ihtimal vermiyorum. Gönül ister ki alalım ama vermezler.

Bize göre bir seviye değil. U 20 de gördük.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.

*

*

Dalgalı, düz, kıvırcık.

Hepsinin saçı açık.

*

*

*

*

*

*

Ayrıca…

*

*

Yılmaz Özdil/ Hürriyet

Muhteşem bir yazı olmuş,inanılmaz.Tabi eminim bunu okuyan akpliler üç maymuna devam eder.

Geri
Üst Alt