2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Biz alalım o tesisler yapılsın da gerekirse bütün Dünya'ya rezil olalım. Tribünler boş felan kalsın. Ama o tesisler elimizde kalsın. Zamanında İspanya'da olduğu gibi o tesisler sayesinde bugünün en iyi tenisçilerini, üst üste iki kez Avrupa Şampiyonu olan basketçileri, Yarışlarda Alonso, Lorenzo, bisiklet ve hentbolda tarihi başarılar. Futbolu saymıyorum onun olimpiyatla ilgisi yok gibi ama diğer branşların bu kadar yükselmesi 1992 Barcelona olimpiyatları için yapılan tesislerde ve Madrid olimpiyatlarından kalan tesislerde küçük yaştan sporcu yetiştirerek elde edildi. Müthiş genç nüfus var bir sürü salon olur ve hepsine yönlendirebiliriz.

sadece tesis olarak bakmamak gerek olimpiyat istanbulun cehresini degistirecek ulasimdan konaklamaya altyapiya kadar hersey elden gecirilecek istemezukculerde hala isin goygoyunda

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Peki madem bu kadar yararlı bu iş, neden olimpiyatın alınması bekleniyo??

Tesis ile spor kültürünün değişebileceğini yada şöyle diyeyim çok büyük çapta değişebileceğini düşünenlerden değilim..Halkı spora yönlendirmeden önce çok boyut var düzenlenmesi gereken..Misal iş koşulları..

Bazı renkdaşlar red edenlerin tamamını siyasi içeriğe bağlamış ama maalesef bu onların siyasi içerikte sıkışıp kalmalarından kaynaklanıyor..

Ben olimpiyatın bize maalesef yararından fazla zararırın olacağını düşünüyorum..

Atletizmin her dalinda doping,

Futbolda sike,

Sokaklarda polis siddeti, biber gazi,

Kadinlara ve erkeklere ayri yapilmasi planlanan olimpik havuzlar!

Trafigin arap saci olmasi,

Bunlar olimpiyati simgesi renki halkalari da griye boyarlar.

Hulooooggg!!!!

Sent from my GT-N8005 using Tapatalk 4

Peki madem bu kadar yararlı bu iş, neden olimpiyatın alınması bekleniyo??

Tesis ile spor kültürünün değişebileceğini yada şöyle diyeyim çok büyük çapta değişebileceğini düşünenlerden değilim..Halkı spora yönlendirmeden önce çok boyut var düzenlenmesi gereken..Misal iş koşulları..

Bazı renkdaşlar red edenlerin tamamını siyasi içeriğe bağlamış ama maalesef bu onların siyasi içerikte sıkışıp kalmalarından kaynaklanıyor..

Ben olimpiyatın bize maalesef yararından fazla zararırın olacağını düşünüyorum..
halkımızda en nefret ettiğim düşünce biz yapamayız ,yok olmaz ,yaa boşver bizden bir halt olmaz 80 yıldır bizi bu şekilde uyuttular boğaza köprüler yapılırken bile ne gerek var sırf masraf deyip durdu istemezukculer ama 1 tane köprü bile yeterli olmadı şimdi 3. sü yapılıyor gene istemiyorlar. istemeyenler olabilir ancak bu gibi büyük organizasyonlar getirisi çok fazla olur örneğin belki burda kimsenin haberi yoktur ancak 2020 dünya expo (fuar) izmir aday exponun ne olduğunu bilmeyenler olabilir netten araştırın. exponun yapıldığı ülkelerde kazandırdıkları sadece bir örnek vereyim fransa paristeki eyfel kulesini bilmeyen yoktur kule 1886 paris exposu için yapılmıştır başkada örnek vermeme gerek yok herhalde.;)

Ezan okunuyor.

Rihanna söylüyor.

Olimpiyat tanıtım filmimiz bu.

*

Televizyonlarda yayınlanıyor.

İnternette var, izleyin lütfen…

Kızlı-erkekli dolaşıyorlar.

Kızlı-erkekli parkta oynuyorlar.

Kızlı-erkekli müze geziyorlar.

Kızlı-erkekli alışveriş yapıyorlar.

Kızlı-erkekli çay içiyorlar.

Kızlı-erkekli Boğaz kenarındalar…

Kızlı-erkekli tekneye biniyorlar.

*

Dalgalı, düz, kıvırcık.

Hepsinin saçı açık.

Tekneye binen kız, mini etekli.

*

Sanırsın, Los Angeles’tır.

Siyah Amerikalı bile var.

*

Nerde türbanlılar kardeşim?

*

Yok mu İstanbul’da hiç türbanlı?

Neden koymadınız tanıtım filmine?

*

Benim başörtülü bacım, benim başörtülü bacım diye oy toplamayı biliyorsun… Utanmıyor musun başörtülü bacını saklamaya?

Başörtüsünden mi utanıyorsun yoksa?

Kızlı-erkekli bankta oturmayı hoş karşılamam diyeceksin… Memleketi dünyaya tanıtmak için çapulcu’lara sarılacaksın, öyle mi?

Başörtülü bacım üniversiteye giremiyor, başörtülü bacım TBMM’ye giremiyor diye mağdur ayaklarına yatacaksın… Kendi ellerinle hazırladığın tanıtım filmine, başörtülü bacını sokmayacaksın, öyle mi?

*

Ayıp mıdır türbanlıları göstermek?

Yoksa, bu senin yaptığın mı ayıptır?

*

Ayrıca…

Ezan okunurken konserlerin sesini kısmayana dinsiz diyeceksin… Sonra da, ezan’a Rihanna’yla vokal yaptıracaksın… Müezzin midir Rihanna?

*

İçinde "rakı" geçiyor diye "Vardar Ovası'nı" yasaklayacaksın. İçinde "ecstasy" geçen Rihanna şarkısıyla Türkiye'yi tanıtacaksın öyle mi?

*

2020'yi verirler mi bilmem ama, "takiyye olimpiyatı" yapsalar, banko alır.

Yılmaz Özdil/ Hürriyet

Adam yemin ediyorum. Kalemine sağlık.

tokyo.jpeg

halkımızda en nefret ettiğim düşünce biz yapamayız ,yok olmaz ,yaa boşver bizden bir halt olmaz 80 yıldır bizi bu şekilde uyuttular boğaza köprüler yapılırken bile ne gerek var sırf masraf deyip durdu istemezukculer ama 1 tane köprü bile yeterli olmadı şimdi 3. sü yapılıyor gene istemiyorlar. istemeyenler olabilir ancak bu gibi büyük organizasyonlar getirisi çok fazla olur örneğin belki burda kimsenin haberi yoktur ancak 2020 dünya expo (fuar) izmir aday exponun ne olduğunu bilmeyenler olabilir netten araştırın. exponun yapıldığı ülkelerde kazandırdıkları sadece bir örnek vereyim fransa paristeki eyfel kulesini bilmeyen yoktur kule 1886 paris exposu için yapılmıştır başkada örnek vermeme gerek yok herhalde.;)

Karıştırdın herhalde renkdaş, yazdıkların içinde sorduğum tek soruya yanıt yok..

Karıştırmadıysan..

Yapamayız dediğimi hiç sanmıyorum, ben yapmayalım diyorum..Bu işin getirisi götürüsünden az olur diyorum..Olimpiyatla mega manyak tanıtım işleri geride kaldı, 1886 da tabiki bişey yapacaktı adam, gelen gören dönünce bahsetmesi lazım..Bugüne gel, yapabileceğin hangi tür yapı ile kendinden bahsettirebilirsin?? Dünyanın her tarafı mimarlık mühendislik harikası yapılarla dolu..Doğa ile mi akılda kalacaksın, tatil yerlerin ile mi?? Tüm dünyada kat be kat daha iyi yerler var..

Bu iş tanıtım işi eyvallah ama bundan bi 20 sene önceki etkiyi beklemek hayal bana göre..İnternet bambaşka bi dünya..

F1 de geçti bu topraklardan, İzmir ve erzurum olmak üzere üniv. olimpiyatlarıda, sence şu gün kimin aklında??

Dediğin tesislerin tümü yapılsın, alt yapılar iyileştirilsin kabulum ama neden olimpiyat beklensin?? Haa hoş izmire yaptılar tesisleri halkı almıyorlar içeri :) girmek yasak :) Bide deniz manzaralı evler var yadigar :)

Expoya bişey demiyorum bak :) izmirliyim çünkü, yanlıyım azıcık :) Çok geri kaldı buraları, ciddi yatırımlar şart artık..

İşin özeti : Bu olimpiyat işinde atacağımız taş ürküteceğimiz kurbağaya değmeyecektir..

Pek ihtimal vermiyorum ama umarım alırız.

onu geçtim açılışta yürüyüş zamanı falan israil, yunanistan falan yuhalanacak. olimpiyat ruhundan bihaber adamlarla olimpiyat aşkını anlamıyorum ben.

ayrıca 5*10 sene haberlerde şunu görürüz muhtemelen ''olimpiyat için yapıldı şimdi in cin top oynuyor'' gibi gibi. spor ülkesi değiliz önce sporu geliştirin ya

favori tokyo

plase madrid

türkiyeye oy çıkmayabilir

Tokyo rahat alir bosuna heveslenmeyin. Insallah da vermezler bize.

Olimpiyat ları alacağımıza fabrikalar yapalım insanların karnı doysun daha iyi

ama alırsakta üzülmem ne yapalım ...

gönlüm madrid den yana

Ilk elemede gidersek uzulmem ancak finale kalip elenirsek kotu olur

Durmak yok yola devam:)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt