Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
İstanbul hakeder de biz haketmiyoruz. İstanbul gibi bir şehir çok daha iyi kullananların elinde olsaydı, çok farklı olurdu her şey bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul hakeder de biz haketmiyoruz. İstanbul gibi bir şehir çok daha iyi kullananların elinde olsaydı, çok farklı olurdu her şey bence.
ya u20 yi de mükemmel istiyorduk her şeyi yapacaktık falan. tarihde en az izlenen turnvaya imza attık. spor ülkesi değiliz, 3. dünya ülkesiyiz arkadaşım kabul edin artık şunu.
olurda seçilirsek muhtemelen en sönük olimpiyat olur. bizimkiler çıkıp atletizm falan mı izler? önce kafalar değişmeli kafalar
Bizim amatör sporlara olan ilgimiz çok fazla değil ülke olarak ama bu olimpiyatları alamayacağımız anlamına gelmez. Senin hesabına göre Avusturya ve İsviçre avrupa şampiyonasına aday bile olmasınlar ki adamlar organizeyi aldılar bunun sportif başarıyla pek alakası yok
senin mantigina gore cl ligide gereksiz nasil olsa sampiyon olamayacagizsportif başarıdan bahseden kim?
ben izlenmez diyorum. futbol için ölüyoruz ama futbol maçları bile boş geçti. aç bak londra olimpiyatlarına mesela stad fulldu hep. bizde olacak mı o doluluk?
senin mantigina gore cl ligide gereksiz nasil olsa sampiyon olamayacagiz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
olm deli misiniz lan? ben amatör branşlar izlenmez diyorum siz başarıdan falan bahsediyosunuz. futbol maçı bile izlenmedi bu ülkede sırıklı atlama mı izlenecek?
buna katılmıyorum
neden izlenmiyor amatör sporlar diye düşünmek lazım
olimpiyat gençlere spor sevgisi aşılamak için iyi bir fırsat
tribünlerin boş kalıcağı öngörüsü yersiz icabında bedava yapılır gene doldurulur
öğrencilerin ücretsiz faydalanması sağlanabilir.
gereksiz kaygılar
olimpiyat çocukluğumdan beri en büyük hayallerimden birisi ve benim gibi onbinlerce insan var
inandın mı abi?
u20 niye dolmadı hiç? o kadar dünya kupasından sonra en önemli organizasyon diye reklamı falan döndü. bilet mi pahalıydı? veya yeni yeni gençler falan mı yetişti? türkiyede yaşadığınızı unutuyorsunu abi bazen. tamam bende isterim ama