2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Olimpiyat duzenlemeyi sizden ogrenecek degiliz dediler mi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dopinge hiç bir CEVAP verilmedi, verilEmedi..

Gun gibi belliydi bu sorunun gelecegi halbuki.

BUENOS AIRES - İstanbul 'un aday olduğu 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak şehrin seçilmesine saatler kala, Arjantinli bir grup Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine Buenos Aires Hilton Hotel'in önünde gösteri yaptı.

'Devrimci Barikat Oluşumu' adlı grup tarafından düzenlenen eylemde, Türkiye'nin Suriye politikası ve Gezi olaylarında Türk polisinin aldığı tutum protesto edildi. DHA'ya konuşan Devrimci Barikat Oluşumu Sözcüsü Juan Marino, "Türkiye olimpiyatlara aday olacağına önce Gezi olayları sırasında öldürülen 5 kişinin katilini yargılasın" diye konuştu. (Canan KAYA/DHA)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tokyonun kazanması biraz zor bence.ilk turda madrid yada istanbul elenirse elenen ulkenin oylarının diger avrupa sehrine kayacagını dusunuyorum.eger finale tokyoyla birlikte kalırsak bence alırız .

Yahu belli bir kısmını oturup izledim ama İstanbul'u tanıtmak için sadece Asya Avrupa esprisi üzerinden gitmeleri ve defalarca defalarca bunu yinemelerinden bana bile öğğğ geldi yani tamam hoş bir olay ama ne yani şimdi böyle diye mi verecekler sadece olimpiyatı bizi ya da İstanbul'u tanımlayan tek olay bu mudur bence çok boş bir sunum oldu daha altı doldurulmuş bir çalışma olabilirdi.

Yahu belli bir kısmını oturup izledim ama İstanbul'u tanıtmak için sadece Asya Avrupa esprisi üzerinden gitmeleri ve defalarca defalarca bunu yinemelerinden bana bile öğğğ geldi yani tamam hoş bir olay ama ne yani şimdi böyle diye mi verecekler sadece olimpiyatı bizi ya da İstanbul'u tanımlayan tek olay bu mudur bence çok boş bir sunum oldu daha altı doldurulmuş bir çalışma olabilirdi.

Aynen. Daha detayli ve kapsamli bir sunum yapilabilirdi.

Tutulması çok zor olan sözler veriyorlar. Yeni yapılacak ve mevcut havaalanlarına metro-tramway vs ulaşım yapılacak-olacak-halledilecek diyor. Kolay iş değil bunlar.

Bunlar yapamazlar..

Tokyo rahat alır gorursun.. Bütçesi sağlam tokyonun...

Bir olayda madem ingilizceniz kötü Türkçe konuşun kardeşim o kadar translate olayı filan var kimse kalkıp niye anadilini konuşuyorsun diye taşlayacak hali yok seni, gösteriş deliliği eğer konuşma gibi bir zorunluluğu yoksa kaldı ki böyle bir zorunluluğun olmasıda başlı başına saçma.

SALI CİMBOM’UN MAÇI ÇARŞAMBA MUHTEŞEM YÜZYIL

17 Eylül’de başlayacak Şampiyonlar Ligi için geri sayım başladı. Taraftarlar, Galatasaray’ın maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı konusunda meraklı. Geçen sezonki gibi Salı akşamına denk gelen karşılaşmalar Star’da, çarşamba maçları ise D Smart‘ta yayınlanacak. Çarşamba maçları şifreli yayına takılacak çünkü Star’da ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi olacak. Aslan’ın Arena’daki Real Madrid ile Juventus, deplasmandaki Kopenhag sınavlarını Salı 21:45’te oynayacak.

Dizilerin spordan daha fazla önem tasidigi ülkede yasiyoruz. Ondan sonra sporcu/futbolcu neden yetismiyor diyoruz.. Hatta Olimpiyatlara aday oluyoruz.

ya uyuz oluyorum şu mevzuya

diğer sunumları da verin ki kıyaslama yapalım

sunum bitti, bütün herkes çok iyiydi diyor

ya kardeşim diğerlerini izlemedin ki nerden biliyon çok iyi olduğunu

belki diğerlerinin yanında çok sönük kalacak.

yada gerçekten çok iyi.

bırakın da kıyaslasın insanlar

salak muamelesi yapıyolar resmen

Geri
Üst Alt