2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Olimpiyat bana hiçbir şey kazandırmayacak,kalkınmayı,hakları,özgürlüğü getirmeyecek.Sadece hükümet olimpiyat üzerinden kendi propagandasını yapmaya devam edecek

Karar aciklandiginda Recepin suratinin capsini alin la, efsanevi olabilir :D

516416163136.jpeg

Verirler vermezler bilemem ama, sunum kesinlikle başarılıydı. Valla her şeyin bu kadar açık net bir şekilde anlatılması beni biraz şaşırttı.

Tapatalk v2

Hahahah burda TR dışına çıkmamış tipler geilp Türkiyeye 3. dünya ülkesi diyor, evet yunanistan, brezilya, çin zaten 1. dünya ülkesi, hatta çin dünyanın en demokratik ülkesi o yüzden çine verdiler olimpiyatları, dopinglede, şikeylede işi olmaz adamların demi : ))) Sizin anlayışınızı seveyim, ha ben betandwin den 2000 dolar bastım tokyoya, eğer tokyo kazanırsa karılarla yicem parayı pazartesi, istanbul alırsa zaten borsadan vururuz voleyi, madridin şansı yok bile.

Olimpiyat ekonomiye zarar verir demek cehalettir, köylülüktür.

Köylü milletin efendisidir! (Mustafa Kemal Atatürk)

Asıl insanları köylülük diye aşağılamak, köylü diye cahil göstermek en büyük CEHALETTİR..

Sanki kendin Einstein'sın, Nicola Teslasın.. Yav bi git..!

Köylü milletin efendisidir! (Mustafa Kemal Atatürk)

Asıl insanları köylülük diye aşağılamak, köylü diye cahil göstermek en büyük CEHALETTİR..

Sanki kendin Einstein'sın, Nicola Teslasın.. Yav bi git..!

Türk köylüsü cahil değildir diyen varsa gelsin konuşalım. Lafla artistik yaparak yücelmiyor köylüler. Ben de köylüleri aşağılamadım zaten, köylümüzün cahil olduğu somut bir gerçek, bunu kabul edersin etmezsin. Alaturka savunma modellerinden kurtulalım.

paranın harcanacağı yer bizim ülkemiz.yatırımlar yapılacak, tesisler kazandırılacak ülkeye.yeni yollar yapılacak, yeni metro hatları inşaa edilecek.

o yaz dışarıdan girecek para da cabası.

Ya ne yatirimi ne yolu, sen istanbulu biliyormusun haci daha neresine yol yapilacak, yada olimpiyatdan kime is sahasi dogacak, insaatcilar haric, onlarda zaten kendi kumpanyasi?? Dünyada en cok stadi olan sehir Istanbul, dahadami yapsinlar. 1 aylik turist sayisida okadar cüziki kimsenin cebine etkisi olmaz dogru düzgün, londra olimpiyatlarindaki yazilari okuyabilirsin o konuda mesela.

Benim acimdan tek pozitif yönü belki genclerin futbol disindaki spora yönelmeleri olur okadar.

Türk köylüsü cahil değildir diyen varsa gelsin konuşalım. Lafla artistik yaparak yücelmiyor köylüler. Ben de köylüleri aşağılamadım zaten, bu bir gerçek kabul edersin etmezsin. Alaturka savunma modellerinden kurtulalım.

Sen Einstein'mısın? Sen Nicola Tesla mısın? Sen Galileo musun? Kimsin sen? Kimsin ki köylüye cahil ediyorsun alaturka savunma modellerinde kurtulalım diyorsun? Benim bir çok akrabam köylüdür. Ekonomiyide iyi bilirler.. İnsanlara nasıl davranacaklarınıda.. Kimseye cahil diye atıp tutmazlar.. Kimsin olm sen? Artis artis alaturka savunma modelinden kurtulalım diyor birde. Aydınlat bizi çakma Einstein.. Tür MALI Einstein..

Geri
Üst Alt