Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Yine geldi Borsacan. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulaşım istanbul da ciddi sorun, hepimiz hemfikiriz.olimpiyatların buna katkı sağlayacağı açık.yol yapmazsın metro yaparsın, tramvay yaparsın.daha farklı çözümler üretirsin.bir aylık olimpiyattan sonra onları sen ben kullanacağız, alıp götürmeyecekler.
yüz binlerce insan gelecek, binlerce sporcu gelecek.bi yerde okumuştum hatırlamıyorum ama tahmini 10 milyar dolar civarı bir para girdisi sağlıyor diye.ha gelir gelmez orasını bilmem.
Bir iki klasik isim gelince konu direk rayından çıktı.
Birazdan iki mesajından birinde dış mihraklardan bahseden bir arkadaş var o da gelir tam olur.
Olimpiyat ekonomiye zarar verir demek cehalettir, köylülüktür.
Ben okumadim bilmiyorum 10 milyari ama devletten cikan paranin 19 milyar oldugunu biliyorum. Ki o para dahada artar.
Ayriyeten yav arkadas metro, tramvay ulasim bunlari Istanbullunun rahatligi icin degilde kicikirik bir olimpiyat icin yapmalari normalmi? Adama sormazlarmi ee simdi niye yapmiyorsun diye.
bizim sunuma kotu dedik ama tokyonunki nedir arkadasbasbakanlarıda dahil hepsi cizgifilm kahramanı gibi.birazdan tsubasada gelir tam olur
![]()
Aha japon baskanida Fukishimadan bahsediyor, bunlarin kara noktasida budurkesin soru buradan gelir
![]()
yanlış anlama ancak bize oyun vermesinler veselerde u20 gördük seyirci gelmedi diyen zihniyetle senin söylediğin aynı şeyler adam organizasyonu almış stada girişler bedava ee daha ne yapsın stada özel limuzenlemi getirsin seni sen olaya 1 aylık turist olarak bakıyorsan vahki vahki milletimiz bilinçsiz ne yazıkki
Türk köylüsü cahil değildir diyen varsa gelsin konuşalım. Lafla artistik yaparak yücelmiyor köylüler. Ben de köylüleri aşağılamadım zaten, köylümüzün cahil olduğu somut bir gerçek, bunu kabul edersin etmezsin. Alaturka savunma modellerinden kurtulalım.
valla kardeşim bu kafayla gidersek biz ne organizasyon alalım ne para harcayalım.hatta deplasmana gitmeyelim masraflı olur diye.dünyanın her ülkesinde böyledir, organizasyonlar için yeni yatırımlar yapılır.
acaba japonlar veya ispanyollar bu soruları soruyor mudur merak ediyorum.