Alper Soysal
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2013
- 803
- 243
- 293
yayın yok![]()
gs tv ye bakıyorum hazırlık maçıyla ilgili haber yapmadılar daha..Nerden duyuruldu bu maç resmi kanallardanmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yayın yok![]()
gs tv ye bakıyorum hazırlık maçıyla ilgili haber yapmadılar daha..Nerden duyuruldu bu maç resmi kanallardanmı
Hahahah burda TR dışına çıkmamış tipler geilp Türkiyeye 3. dünya ülkesi diyor, evet yunanistan, brezilya, çin zaten 1. dünya ülkesi, hatta çin dünyanın en demokratik ülkesi o yüzden çine verdiler olimpiyatları, dopinglede, şikeylede işi olmaz adamların demi : ))) Sizin anlayışınızı seveyim, ha ben betandwin den 2000 dolar bastım tokyoya, eğer tokyo kazanırsa karılarla yicem parayı pazartesi, istanbul alırsa zaten borsadan vururuz voleyi, madridin şansı yok bile.
Ya ne yatirimi ne yolu, sen istanbulu biliyormusun haci daha neresine yol yapilacak, yada olimpiyatdan kime is sahasi dogacak, insaatcilar haric, onlarda zaten kendi kumpanyasi?? Dünyada en cok stadi olan sehir Istanbul, dahadami yapsinlar. 1 aylik turist sayisida okadar cüziki kimsenin cebine etkisi olmaz dogru düzgün, londra olimpiyatlarindaki yazilari okuyabilirsin o konuda mesela.
Benim acimdan tek pozitif yönü belki genclerin futbol disindaki spora yönelmeleri olur okadar.
yanlış anlama ancak bize oyun vermesinler veselerde u20 gördük seyirci gelmedi diyen zihniyetle senin söylediğin aynı şeyler adam organizasyonu almış stada girişler bedava ee daha ne yapsın stada özel limuzenlemi getirsin seni sen olaya 1 aylık turist olarak bakıyorsan vahki vahki milletimiz bilinçsiz ne yazıkkiYa ne yatirimi ne yolu, sen istanbulu biliyormusun haci daha neresine yol yapilacak, yada olimpiyatdan kime is sahasi dogacak, insaatcilar haric, onlarda zaten kendi kumpanyasi?? Dünyada en cok stadi olan sehir Istanbul, dahadami yapsinlar. 1 aylik turist sayisida okadar cüziki kimsenin cebine etkisi olmaz dogru düzgün, londra olimpiyatlarindaki yazilari okuyabilirsin o konuda mesela.
Benim acimdan tek pozitif yönü belki genclerin futbol disindaki spora yönelmeleri olur okadar.
ama malesef mayıs sonunda vatan hainlerinin çıkardığı olaylar yüzünden favori olarak görülen istanbul artık underdog oldu, olimpiyatlar malesef tokyo nun olacak nukleer riske rağmen
Sen Einstein'mısın? Sen Nicola Tesla mısın? Sen Galileo musun? Kimsin sen? Kimsin ki köylüye cahil ediyorsun alaturka savunma modellerinde kurtulalım diyorsun? Benim bir çok akrabam köylüdür. Ekonomiyide iyi bilirler.. İnsanlara nasıl davranacaklarınıda.. Kimseye cahil diye atıp tutmazlar.. Kimsin olm sen? Artis artis alaturka savunma modelinden kurtulalım diyor birde. Aydınlat bizi çakma Einstein.. Tür MALI Einstein..
laflara gel![]()