2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Olimpiyatlar sırasındaki trafiği nasıl halledeceklerini düşünüyorlar acaba.Söz verdikleri projeler bile yetecek mi

Hahahah burda TR dışına çıkmamış tipler geilp Türkiyeye 3. dünya ülkesi diyor, evet yunanistan, brezilya, çin zaten 1. dünya ülkesi, hatta çin dünyanın en demokratik ülkesi o yüzden çine verdiler olimpiyatları, dopinglede, şikeylede işi olmaz adamların demi : ))) Sizin anlayışınızı seveyim, ha ben betandwin den 2000 dolar bastım tokyoya, eğer tokyo kazanırsa karılarla yicem parayı pazartesi, istanbul alırsa zaten borsadan vururuz voleyi, madridin şansı yok bile.

Nasıl laf soktun öyle çok sarsıldım. :) :) :)

Tokyo'nun görsel tanıtımı iyiydi, şehri çok iyi tanıttı, bizimle karşılaştırınca biz düz bir şekilde şehir tanıtımı yaptık, adamlar direk Olimpiyat'a ev sahipliği yapacak yerleri, merkezleri, caddeleri, mekanları, stadyumları vs. gösterdiler. Onların ki bir nebze daha etkileyici geldi bana çünkü daha hazırlar.

Olimpiyatların Türkiyede olması ile tüm dünyada müthiş bir reklam yapmış olacağız.Türkiyeye vermeyip tekrar uzak doğuya vermek, bu coğrafya ya yapılan en büyük haksızlıktır.

Aha japon baskanida Fukishimadan bahsediyor, bunlarin kara noktasida budur :D kesin soru buradan gelir :D

ama malesef mayıs sonunda vatan hainlerinin çıkardığı olaylar yüzünden favori olarak görülen istanbul artık underdog oldu, olimpiyatlar malesef tokyo nun olacak nukleer riske rağmen

Ya ne yatirimi ne yolu, sen istanbulu biliyormusun haci daha neresine yol yapilacak, yada olimpiyatdan kime is sahasi dogacak, insaatcilar haric, onlarda zaten kendi kumpanyasi?? Dünyada en cok stadi olan sehir Istanbul, dahadami yapsinlar. 1 aylik turist sayisida okadar cüziki kimsenin cebine etkisi olmaz dogru düzgün, londra olimpiyatlarindaki yazilari okuyabilirsin o konuda mesela.

Benim acimdan tek pozitif yönü belki genclerin futbol disindaki spora yönelmeleri olur okadar.

ulaşım istanbul da ciddi sorun, hepimiz hemfikiriz.olimpiyatların buna katkı sağlayacağı açık.yol yapmazsın metro yaparsın, tramvay yaparsın.daha farklı çözümler üretirsin.bir aylık olimpiyattan sonra onları sen ben kullanacağız, alıp götürmeyecekler.

yüz binlerce insan gelecek, binlerce sporcu gelecek.bi yerde okumuştum hatırlamıyorum ama tahmini 10 milyar dolar civarı bir para girdisi sağlıyor diye.ha gelir gelmez orasını bilmem.

Ya ne yatirimi ne yolu, sen istanbulu biliyormusun haci daha neresine yol yapilacak, yada olimpiyatdan kime is sahasi dogacak, insaatcilar haric, onlarda zaten kendi kumpanyasi?? Dünyada en cok stadi olan sehir Istanbul, dahadami yapsinlar. 1 aylik turist sayisida okadar cüziki kimsenin cebine etkisi olmaz dogru düzgün, londra olimpiyatlarindaki yazilari okuyabilirsin o konuda mesela.

Benim acimdan tek pozitif yönü belki genclerin futbol disindaki spora yönelmeleri olur okadar.
yanlış anlama ancak bize oyun vermesinler veselerde u20 gördük seyirci gelmedi diyen zihniyetle senin söylediğin aynı şeyler adam organizasyonu almış stada girişler bedava ee daha ne yapsın stada özel limuzenlemi getirsin seni sen olaya 1 aylık turist olarak bakıyorsan vahki vahki milletimiz bilinçsiz ne yazıkki

Ben de iki gündür forumun seviyesi baya iyi diyordum. Boracan online değilmiş ondanmış.

Sen Einstein'mısın? Sen Nicola Tesla mısın? Sen Galileo musun? Kimsin sen? Kimsin ki köylüye cahil ediyorsun alaturka savunma modellerinde kurtulalım diyorsun? Benim bir çok akrabam köylüdür. Ekonomiyide iyi bilirler.. İnsanlara nasıl davranacaklarınıda.. Kimseye cahil diye atıp tutmazlar.. Kimsin olm sen? Artis artis alaturka savunma modelinden kurtulalım diyor birde. Aydınlat bizi çakma Einstein.. Tür MALI Einstein..

Seni adam yerine koyup açıklayanda kabahat, neyse ettiğin hakaretin hesabını moda verirsin hadi cnm.

Tokyo`da iş yok. Madrid`i merak ediyorum.

Tapatalk v2

Olaya siyasi açıdan bakanlar eminim ki istedikleri parti iktidarda olaydı "lütfen lütfen nolur biz kazanalım ya.s.s.ss" diye mesaj atıp dururlardı..

Bir iki klasik isim gelince konu direk rayından çıktı.

Birazdan iki mesajından birinde dış mihraklardan bahseden bir arkadaş var o da gelir tam olur.

Geri
Üst Alt