2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Madrid alaydı keşke

Tapatalk ile gönderildi

fidirisyin baskani ayrica ordakilardan ne artisi var nede eksisi turk sporunu bitirenler olimpiyat almaya gitmisler.sikenin ustunu ortenler olimpiyat almaya gitmisler.

azizin şahit olarak CAS 'ın önüne ibrahim akını çıkarması gibi , biz içerde pek farkedemiyoruz ama dışarıdan bakan modern dünya için geri zekalılık bu işler ,

kazanmadığımıza üzüldüm ama kazansaydıkta sevinmeyecektim öncede yazdım sanırım Türkiye için kazanmamak daha hayırlı oldu .

İşin garibi delegasyonda ki bayanların hepsi başörtülü ama tanıtım filmindekilerin de çoğu tam tersi bayanlardı gerçekten Başbakanımız çok çakal.Hatta boğazda barda bir adam ile kadın sohbet eden bir görüntü vardı günah la günah.

Kizli erkekli bankda oturmanin bile yanlis oldugunu dusunen bir zihniyet kendisi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaybetmekten çok ezmiş adamlar bizi, 60-36 nedir yaw...

Başbakan : Tokyo'yu tercih ettiler , saygı duymamız gerekir . Şu an tek hedefimiz olimpiyatlarda iyi neticeler almak.

Hayırlısı be gülüm.

O değilde bizdeki gazetecilik ve televizyonculuk leş ötesi hepsi Türkiye favori kesin alacaz dediler fark yemişiz oylamada :)

Birde su müslümanlarin oylarina bir baksinlar hangi sehire atmislar. Yaziyormu bu bilgi. Cok ilgimi cekti simdik.

Bu projeler insallah hayata gecer hazırlıklı olacaksın abi ..tesisleri insa edip,trafik sorununu,ulasımı düzeltmeleri lazım.Ondan sonra biz buyuz diceksin ki tokyo yerine seni secsinler.

O değilde demokratik değil diye kazanamadık iddialarına twitterda güzel cevap: "Çin zaten dünyanın en büyük demokrasisi olduğundan aldı 2008'i"

Ne adamlar var...

sporumuz her taraftan tel tel dökülüyor. 12 dev adam da şuan yunanistan önünde 12 cüce haline geldi. ne futbol kaldı ne atletizm. sizin zihniyetiniz sporcu falan yetiştiremez. bu ülkede artık SPORCU YETİŞMİYOR. çocukları sbs,oks,lys,ogs gibi zırvalıklarla koyunlara çevirdiniz ayıp ayıp.

Geri
Üst Alt