2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

1996 den bu yana aday olanlar, kazananlar, kaybedenler ...

2020.png

Yalnız kaç sefer İspanya'ya da hiç vermemişler, o da ilginç.

İstanbul'u Sultanahmet , Ayasofya , Mısır Çarşı'sı arasında gösterirsen sen hiç bir yerde kazanamazsın. Olimpiyat ruhu falan çıkmaz ordan Taksim'i göster , barları göster , 2010 Dünya Basketbol Sampiyonasın'dan görüntüler göster , stadyumları göster ne kötü Gs taraftarını göster spor adına bir şeyler tanıt , İstanbul'u çekici kılacak bir şeyler tanıt.

Yav sen gene yap tesisleri stadları, çiçek gibi yap şehri. Madem buna bir bütçe ayrıldı. Üstelik zamanın da var, yavaş yavaş tamamla.

Bİr daha adaylığını koyduğunda yapıcam edicem deme, yaptım burda işte de. O zaman illa ki alırız.

yau once sikeyi temizlesinler yahu once sikeyi.Sporun en buyuk dalinda 100 milyar dollarlarin donduyu piyasada devletin ve sporun basindakilar HİRSİZLİGİN yanindalar.En acisi hakki olan bile hakkini savunamiyor bu konuda.Once onu temizlesinler.Yildirim Demiroren kim abi? Bu hiyartonuin yerine bir sporu idmani bilen futbolu bilen biri yokmu bu ulke TFF ye basbakan olucak.Mesala Suat Kilic kim?

bos isler bos hevesler bunlar.oncelikle bu sunuma ne kadar para harcandi onun hesabini versinler.

Mdridliler normal olarak Tokyaya oy attılar ki bir daha ki seçimde olimpiyat Avrupa'ya gelsin diye.

Çok net Türk sporunun şu haline bakınca finale gelmek bile başarıdır.

hüloggggg

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Olimpiyat i tersten okuyun. Tayip mi lo... Bu da mu gol degil. Sadece bunun icin almaliydik olimpiyatı!

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Heyette tam heyet yani.. Türk sporunun katilleri gitmişler olimpiyat almaya

N.H size olimpiyat derler böyle işte

Şike ve dopingin artık neredeyse yasal olduğu bir ülkede olimpiyatların ne işi var?? şike doping o kadar yaygın ki.. her branşta

Proje desen, stat desen, altyapı desen.. YOK

İstanbul'u Sultanahmet , Ayasofya , Mısır Çarşı'sı arasında gösterirsen sen hiç bir yerde kazanamazsın. Olimpiyat ruhu falan çıkmaz ordan Taksim'i göster , barları göster , 2010 Dünya Basketbol Sampiyonasın'dan görüntüler göster , stadyumları göster ne kötü Gs taraftarını göster spor adına bir şeyler tanıt , İstanbul'u çekici kılacak bir şeyler tanıt.

bende mi sorun var diye düşünüyordum tanıtım videosu berbat bence de gecekondular, camiler, kiliseler, trafik vs bunlar kimi ne ilgilendirir.olimpiyatlara talip oluyorsun tanıtım videosu alakasız.

Geri
Üst Alt