2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Son Dakika :Olimpiyatları Tokyo'yo kaptıran Türk yetkililer yeni hedeflerinin önümüzdeki yıl yapılacak olan Türkçe olimpiyatlarını almak olarak belirledi...Konu hakkında açıklama yapan Bakan Suat KILIÇ , Türkçe olimpiyatlarının ana temasının " kına " olacağını belirtti...:DD

Başlarda bunlarla ben de dalga geçiyordum ama artık durum vahimleşiyor. İyice inatlaşmaya çevirdiler olayı, ne istiyorsunuz anlamıyorum ki? Cadı avı gibi gezici avına mı çıksın insanlar? Mutlu mu olacaksınız ulan daha fazla insan ölünce ülkede. Kanla beslendiğinizi bu kadar belli etmeyin bari.

2024 Ankara tanıtım filmi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ahTHV8gPAzA[/media]

Şamil Tayyar‏@samiltayyar27 14 sa

Lafım hainler içindir; Kına siparişi verdim isteyen merdiven boyar isteyen kıçını...

Gelmesin bu ülkeye. İyi oldu bosverin. Padişah yine prim yapıcaktı. Eminim de kalırdı 2020'ye kadar. Ülkemiz gelişicekti ama neyse.

Baksanıza eğitim alanında yapılanlara.

Atatürk ilkelerini kaldırmak nedir arkadaşım bunun mantıklı açıklamasını yapar mısıniz bana.

*tapatalk*

562361_483355948428225_1797590982_n.jpg

Olimpiyatları düzenlemenin avantajı olduğu gibi dezavantajları da var ki zaten biz düzenlesek ülkemize yarardan çok zarar olurdu . Mesela birinci olarak ulaşım . 10 dakikalık yolu 50 dakikada gidenler var bu ülkede . Birde olimpiyatları düzenlesek Köprü kapanır (Maraton orada koşulacağı için) , havalimanlarına giden yollar kapanır . Ekonomide de kar yerine zarar yaparız aynı Çin ve İngilterenin zararı gibi . İstanbulda turist sayısı azalır . İngilterede de olimpiyatlar yapılacağı zaman ülkeye gelen turist sayısı gözle görülür şekilde azalmıştı . Bana göre daha hayırlı oldu olimpiyatları yapmamamız .

ülkede bakanlık seviyesine yükselmiş adamların seviyesizliklerine bak

istanbul olimpiyatları alamadı diye seviniyorsa insanlar

bu insanları bu hale siz getirdiniz.

doha

kahire

tahran

bakü

istanbul hariç aday olan müslüman ülkeler ve 1 kere aday olmuşlar zaten hala kalkıp

"müslümanız diye vermediler"

"daha önce hiç müslüman ülkede yapılmadı zaten"

geçin bu işleri

Birilerinin Başbakan'a ve özellikle de Spor bakanına şikenin, ırkçılığın ve dopingin sporun en büyük düşmanı olduğunu anlatması, öğretmesi lazım.

Şikenin sahaya yansımadığına inanabilecek kadar salak bir organizmayı TFF başkanı yap,

Irkçılıktan ceza almış dangalağın birine sırf yandaş diye ülkemin bayrağını taşıt,

Başpehlivanın dopingcinin biri çıksın

Sonra yok müslümanız diye vermediler, yok gezi parkı yüzünden vermediler.

Evvela bir evin önünü, içini bir güzel temizleyelim, ondan sonra el aleme b.k atalım.

Birilerinin Başbakan'a ve özellikle de Spor bakanına şikenin, ırkçılığın ve dopingin sporun en büyük düşmanı olduğunu anlatması, öğretmesi lazım.

Şikenin sahaya yansımadığına inanabilecek kadar salak bir organizmayı TFF başkanı yap,

Irkçılıktan ceza almış dangalağın birine sırf yandaş diye ülkemin bayrağını taşıt,

Evvela bir evin önünü, içini bir güzel temizleyelim, ondan sonra el aleme b.k atalım.

İnanmak değil, kulp bulmak.

hala iyi niyetli arkadaşlar var şaşıyorum

adamlar nazi almanyasının propaganda yöntemlerini kullanıyor her şey kasıtlı

göbbels yaşasa gurur duyardı

bana göre

çok kötü tanıtım yaptık

sanki insanların icadıymış gibi iki kıtayı bir şehirde buluşturduk diyoruz

son zamanlardaki doping olayları da etkili oldu

bazı siyasi nedenlerden de Türkiye bir adım gerideydi

yazık oldu

doha

kahire

tahran

bakü

istanbul hariç aday olan müslüman ülkeler ve 1 kere aday olmuşlar zaten hala kalkıp

"müslümanız diye vermediler"

"daha önce hiç müslüman ülkede yapılmadı zaten"

geçin bu işleri

"müslüman ülkeye vermezler" züğürt tesellisinden başka birşey değil... olimpiyatları yapabilecek veya yapmayı isteyecek kaç tane müslüman ülke veya şehir biliyorsunuz????

hala biz kendi kendimizi kandırıyoruz... adamlara hayal satmaya kalktık... tanıtım videosunu seyrederken hiç aklınızdan geçmedi mi ulan burası gerçekten istanbul mu diye???? adamlar bunun farkında değil mi?... istanbulun ne olup olmadığını bilmiyor mu kimse???... fıstık gibi kızlar boğaz kıyısında partide içkilerini yudumluyor... vaaay beeee... sadece 2 sn. türbanlı iki kız birbirine gülümsüyor... onun dışındaki başı kapalı bayanların hepsi arap turistler... sen kendi halkından utanıyorsun adamlara başka bir halk satmaya kalkıyorsun... hayali tesisler satmaya çalışıyorsun... adama demezler mi kardeşim sen bu tesislerin benzerlerini bugüne kadar niye yapmadın??? maksat spor yapmak değil, olimpiyatı kapmak... biz sporu sevmiyoruz, sadece sidik yarıştırmayı seviyoruz...

futbolu sevmiyoruz, birbirimizle didişmeyi seviyoruz... U20 yaptık tribunler bomboş çünkü futbol ile işimiz yok ki... kazanmak için doping yapıyoruz çünkü spor için yarışmayı değil sadece kazanmayı seviyoruz... bu bile tek başına olimpiyat ruhuna aykırı...

tokyo=deprem, tsunami, nükleer sızıntı... buna rağmen istanbul'dan daha güvenli bir şehir olarak görülüyorsa oturup bayaa bir düşünmemiz gerekiyor...

beyler sacmalamayin o doping skandali yuzunden olimpiyatlara goturecek madalya alacak sporcumuz kalmadi

ev sahibinin iyi olmadigi olimpiyatlara karsiyim ben once sporcu yetistir sonra al olimpiyati...sike skandalina hic girmiyorum bile

en bastan beri belliydi tokyonun alacagi

ikinci kez ayip ediyorlar bu arada gavurlar bizi once 2018 avrupa kupasi simdi 2020 olimpiyatlar bi dahakine oyle yada boyle verecekler

Son Dakika :Olimpiyatları Tokyo'yo kaptıran Türk yetkililer yeni hedeflerinin önümüzdeki yıl yapılacak olan Türkçe olimpiyatlarını almak olarak belirledi...Konu hakkında açıklama yapan Bakan Suat KILIÇ , Türkçe olimpiyatlarının ana temasının " kına " olacağını belirtti...:DD
Bu suat onuda alamaz.O da Feto'nun tekelinde.

Bunlar alsa alsa hayranı oldukları Arapların "Arapça Olimpiyatları"nı alırlar.

Geri
Üst Alt