2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları | TRT Spor-Yıldız

Size bir örnek vereyim F1 yarislari avrupanin herhangibi bir kentinde oldugunda orda hayat durur. Ben bile kmlerce yol gidip izlerim arada sirada. Türkiyeye F1 geldiginde birakin seyirciyi, tvde bile dogru düzgün gösterilmiyordu.

Önce spor kültürü sart! Bunuda anca okullar araciligiyla empoze edersin, olusmasi icinde en az bir 15 sene gerekli oda full calisarak yogun bir bicimde empoze edilerek olur.

Tüm rayting, ilgi futbola oluyor onda bile spor kültürü yok. Tamamen fanatizm ve gücgösterisine dayali. Düsünün olayin vahametini.

arap 6 delege tokyo'ya oy vermiş cidden şaşırdım.

Normal değil mi? Dış siyaseti barıştan çok ayrıştırma yönünde olan, savaş savaş diye yırtınan bir hükümetimiz var, komşularıyla hatta Arap dünyasıyla sürekli kavgalı bir başbakan var. İtibarı Türkiye dışında yerlerde olan bir hükümetten bahsediyoruz.

Heyette ayrıca, İstanbul 2020’nin ana sponsorlarının temsilcileri Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Doğuş Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Türkiye’yi Olimpiyatlarda temsil eden sporcular da var.

Aziz Yıldırım da gitseymiş keşke. Japonlar daha fazla hak ediyordu, sevindim Tokyoya gitmesine. Şimdide Fatih Terimi ayartıp, ayağımızı kaydırmaya çalışıyor pislikler. Midem bulandı resmen.

İyi oldu iyi. Japon kardeşlerimize hayırlı olsun. Alınlarının akıyla güzel bir olimpiyat düzenleyeceklerdir.

Abi tamam kazanamadık da bu neyin sevinci?Bazılarınızı anlayamıyorum

Kına mı hahaha. Bu vatanı kınalı kuzular kurtardı sayın bakan. Gerekirse kına yakar gerekeni yaparız.

Abi tamam kazanamadık da bu neyin sevinci?Bazılarınızı anlayamıyorum

Anlaman lazım..AKP bu işten kazanacaksa ülke kaybetsin modundaki şahıslar onlar..Örnek ;

mine.jpg

Anlaman lazım..AKP bu işten kazanacaksa ülke kaybetsin modundaki şahıslar onlar..Örnek ;

mine.jpg

demek istediğim buydu zaten.Ülkede kutuplaşma almış başını gidiyor sırf hükümet bu kararı aldı diye tepki veren protesto düzenleyenler bile var.Sonumuz hayrola...

hala iyi niyetli arkadaşlar var şaşıyorum

adamlar nazi almanyasının propaganda yöntemlerini kullanıyor her şey kasıtlı

göbbels yaşasa gurur duyardı

Bana bi tane Nazi Almanyasının yöntemini göstewrsene.Bir kasıt varsa o da sizin her olan biteni istemediğiniz bir adama yüklemenizdir.

demek istediğim buydu zaten.Ülkede kutuplaşma almış başını gidiyor sırf hükümet bu kararı aldı diye tepki veren protesto düzenleyenler bile var.Sonumuz hayrola...

akepe bu işi buralara getirdi sözde birlik mesajı verirken , dinci dinsiz , alevi sünni ,kemalist anti kemalist , türbanlı açık diye ayırdı...

akepe bu işi buralara getirdi sözde birlik mesajı verirken , dinci dinsiz , alevi sünni ,kemalist anti kemalist , türbanlı açık diye ayırdı...

yani şimdi biz alevi-sunni,kemalist-anti kemalist,türbanlı-türbansız çatışması mı yaşıyoruz?ilahii hocam :)

Ayırıp kutuplaştırma işi bu hükümet döneminde hiç olmadı Candan kardeş. Atatürk ve bu hükümet dönemi arasında akla hayale sığmayacak kutuplaştırmalar yapıldı ancak bu hükümet döneminde değil.

Ayırıp kutuplaştırma işi bu hükümet döneminde hiç olmadı Candan kardeş. Atatürk ve bu hükümet dönemi arasında akla hayale sığmayacak kutuplaştırmalar yapıldı ancak bu hükümet döneminde değil.

Sana 50 tane rte nin ayririp kutuplastirmaya neden olacak cumlesini yazarim ama yazsamda inanmazsin sen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"müslüman ülkeye vermezler" züğürt tesellisinden başka birşey değil... olimpiyatları yapabilecek veya yapmayı isteyecek kaç tane müslüman ülke veya şehir biliyorsunuz????

hala biz kendi kendimizi kandırıyoruz... adamlara hayal satmaya kalktık... tanıtım videosunu seyrederken hiç aklınızdan geçmedi mi ulan burası gerçekten istanbul mu diye???? adamlar bunun farkında değil mi?... istanbulun ne olup olmadığını bilmiyor mu kimse???... fıstık gibi kızlar boğaz kıyısında partide içkilerini yudumluyor... vaaay beeee... sadece 2 sn. türbanlı iki kız birbirine gülümsüyor... onun dışındaki başı kapalı bayanların hepsi arap turistler... sen kendi halkından utanıyorsun adamlara başka bir halk satmaya kalkıyorsun... hayali tesisler satmaya çalışıyorsun... adama demezler mi kardeşim sen bu tesislerin benzerlerini bugüne kadar niye yapmadın??? maksat spor yapmak değil, olimpiyatı kapmak... biz sporu sevmiyoruz, sadece sidik yarıştırmayı seviyoruz...

futbolu sevmiyoruz, birbirimizle didişmeyi seviyoruz... U20 yaptık tribunler bomboş çünkü futbol ile işimiz yok ki... kazanmak için doping yapıyoruz çünkü spor için yarışmayı değil sadece kazanmayı seviyoruz... bu bile tek başına olimpiyat ruhuna aykırı...

tokyo=deprem, tsunami, nükleer sızıntı... buna rağmen istanbul'dan daha güvenli bir şehir olarak görülüyorsa oturup bayaa bir düşünmemiz gerekiyor...

Bütün başlığı kapatacak bir ileti olmuş , keşke saçmalamışsın diyebilseydim :(

Açıkçası dün baya heveslenmiştim ama dün gece ve bugün de gördük ki ilk sayfada yazdığım mesaj fazla bile iyimsermiş.

Bu ülke insanı bunu kaldıramaz. Medeniyetle aramızda 500 yıl falan var.

Geri
Üst Alt