2021/2022 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor

bizdeki telefon sonu Saol x 18 olayı çok enteresan bir şey. kimle konuşulduğunun önemi yok

istersen Donald Trumpla konuş gene sonunda 28 defa Saol diyecek insan vardır.

tebrik falan etmiyorum canlari cehenneme...nefret ediyorum bu serefsizlerden

k.pederin trabzonlu olması ve fenerin kudurması sebebiyle beni rakip takımlar için de en az rahatsız eden şampiyonluk oldu. tebrik ederim ts yi

Herifler her yere yayılmış yav bu nedir

lol.png

TD değil , başkan ve kulüpler birliği başkanı.

az ağırlığı olmalı bazı şeylerin

Kininizi diri tutun

buyuk sikecilere

futbolun sadece eğlencemiz olduğu yıllara ışınlanmak mümkün olsa keşke

lol.png

Kepiyle şu suratla "ÇAY TV" nin sorunu dinliyor.

Caddenin başka bir bölümünde de arabaları teker teker durdurup Trabzonlu var mı diye soruyorlar

Kamera'nın olduğu yer tam toplanma merkezidir Şaşkınbakkal 4 yolu - hepte akşam polis olur (ki var videoda da zaten)

Spor araba geçsin ya da çok lüks araba - hemen sakal için çeker . Herifler salladıkça sallıyor arabaya - tutan adam yok :D hatta ileri doğru bi koşuyorlar ne yapıyorlarsa .

Samsunda trabzonlularin sampiyonluk kutlamasini engellemeye calisan samsunlular dayak yemisler ahaahahhaha ahahahahah yav ne güldüm ya

bunların başkanı diyor ki bir kere hakem konuşmadık işimizi yaptık diyor.

ulen gol atın diye penaltı mı tekrar edilmedi , en hafif şeylere penaltı mı çalınmadı...

Valla ne yalan söyleyeyim bizden sonra şampiyon olsun istediğim iki takım var biri Konyaspor diğeri Trabzonspor.
Tebrik ederiz şehir, yönetim, teknik ekip, futbolcular çok istedi, inandı ve şampiyonluk geldi.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt