2021/2022 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor

Biz şampiyon olmadıktan sonra kim olsa pek fark etmiyor aslında. FB ezeli rakip-düşman, BJK keza, BŞ iktidar uydurması bir ucube, belki en az rahatsızlık duymamız gereken TS görgüsüzlük-edepsizlik timsali...Seneye de üç kötüden birinin kahrını çekeceğiz muhtemelen. Bela okumayı sevmem ama lanet olsun bu duruma sebebiyet verenlere...

1000 yıl geçse Türk insanından yine bir bok olmaz. Saat 00.30 herifler sokağın ortasında arabadan bangır bangır sokuk laz şarkıları açıp horon tepiyor. Neden çünkü etraflarındaki insanların rahatsız olup olmaması umurlarında değil. Maymunun 1 tık altı bu zeka seviyesi işte.

Türkiye saatiyle sabah 4 te Trabzonlu dostum bana bu şarkıyı göndermiş

Çılgınlık bu :oops:

Moderatör tarafında düzenlendi:
baska bi x liginde mac bitmeden taraftar iceri dalsa bu macta dalan takim hükmen maglup olmustu zira o an tutki trabzonludan bahsediyoruz birde her hangi bi piskopat taraftar antalyali bi futbolcuya bicak cekseydi? veya okadar insanin arasinda kalip bogulma meydana gelseydi hesabini kim verecekti?

Fenerle aramızda 3 şampiyonluk mu var yav ben 7-8 fark atmışızdır diye biliyordum

Biz geriden gelip geçtik bunları çok şükür - 4ü takmadan bizim 5i takmamız lazım.

zaten geçtiğimiz sezonlar ite kaka , bu sezon dibe vuruldu gibi gibi - çıkış olması lazım. 3 şampiyonluk ile hepsine bir diz dövdürmek gerek.

hatta ali koç başkanken 4 tane lazım bizim tam bir yıldızmızı tatmalı kariyerinde

Ukrayna'da lig tescillendi ya , şimdi oradan takım alıyor mu Uefa yoksa bunlar 4 ayak üstüne mi düşecek (kısaca savaşa mı sevinecekler)

şu naki durumda sanki bizim şampiyon 2 , 2. olan 3 ön eleme oynayacak diye hatırlıyorum ama eminde değilim.

3 büyük bu sezon bu kadar dandik olmasaydı bunlar şampiyon olamazdı. Şanslılar.

3 büyük bu sezon bu kadar dandik olmasaydı bunlar şampiyon olamazdı. Şanslılar.
Tabi yav bugünkü tabloda fener ikinci ama herhangi 3 büyükten biri kafa kafaya olsa bugün mikrofonlara "Hakemlere konuşmadık etmedik" diyen Kep Avcı ve Ağaoğlu o zmaan "Bakın...SAKIN...SAKIN..." diye ultimatomlardı hakem tarafını

Dün biraz erken uyumusum
Sabah twitter’a bi girdim fb bayrakları var her tarafta
Lan ne oluyor dedim garip 1kaç tweete denk geldim, serhat akin mehmet topuz fln sampiyonluk kutluyor bir de 50-60k fav fln aliyor ;D

Ne yalan söyleyim fener şu son 10 mactaki toparlanmasiyla seneye sampiyon olur diyordum ama bunlar bu kafayla bi 10 yil daha samp olamaz

🤣🤣🤣

Beyoğlu’nda şampiyonluk kutlamak isteyen Trabzonspor taraftarı Galatasaray taraftarlarını görünce “Burak Elmas İstifa” diyerek Galatasaray taraftarlarından dayak yemekten kurtuldu.

Geri
Üst Alt