2021-2022 UEFA Organizasyonları Gelirleri

İlk cümle nasıl bir saçmalık ya 15.64ten14.8 pesin olacak geriye kalan 840 bin Euro, 840 bin Euro'luk taksitlerle ödenecek

Yani bir taksit

İlk cümle nasıl bir saçmalık ya 15.64ten14.8 pesin olacak geriye kalan 840 bin Euro, 840 bin Euro'luk taksitlerle ödenecek

Yani bir taksit

Each of the 32 clubs that qualify for the group stage can expect to receive a group stage allocation of €15.64m, split into a down payment of €14.8m and a balance of €840,000.

The overall reduction in revenues in 2019/20 as a result of COVID-19 was €531m. The
impact on the participating clubs was €416.5m. It was agreed that this amount would be
withheld from the distributions in equal shares over five seasons, from 2019/20 to
2023/24. A total of €83.3m will therefore be deducted from the 2021/22 season
distributions, in proportional amounts per competition and in proportion to each
individual club’s income. The COVID-19 impact deduction will be made at the end of
the season once the accounts and competition results have been finalised. The
relevant amounts will be retained on the payment made in June 2022, as well as
on the balance paid in October 2022 if need be

böyle bişey
paranın çoğunu hazirana kadar ödüyolar
sonra ekimde total paranın %1.5luk bi kısmı kalıyor onu ödüolar
mantığını ise anlamak mümkün olmadı

Artık şu gruplardan çıkalım bir zahmet önce avrupa ligine aşina olmamız lazım.

İyi de böyle böyle dendiği için 17.sıraya kadar düştük şampiyon bile Cl yapamıyacak artık , para kısmı tamam önemli ama puan kısmı da aşırı önemliydi ona hiç önem verilmedi.
Basarisizligimiza ve ne demek istedigine/sonuca kesinlikle katiliyorum ama o sonuca giden yoluna katilmiyorum.

Yani biz SL'ne gidip sifir puan alalim dedigimiz icin degil, cok yanlis transferler yapip, saha kenarinda berbat yonetildigimiz icin Avrupa'da senelerdir rezil oluyoruz.

Yoksa gecen sene UEFA'da ne yaptigimizi ve bu sene UEFA kalibresindeki PSV'ye karsi nasil agir mahcup oldugumuzu hatirliyorsundur. UFEA'da onumuze cikan tek eh iste takim olan Rangers'a futbol olarak hic bir sey yapamayarak elendik.

Yani SL'de ezilip, UEFA'da ortaya karakter koyabilen takim olsak sana katilacagim.

Bir de 400'er 400'er zararlar aciklamaya devam ediyoruz. O 35 milyon Euro'larin cok onemi var.

Bizim SL'ne katilip, iki galibiyetle Avrupa Ligi'ne gidebilen bir takim olmamiz zor degil. Maas butcesine harcadigimiz para ile bunu basarabilmeliyiz.

Tabii bu benim dusuncem, sen nasil yaklasiyorsun bilemiyorum.

Randers'a elenirsek çok üzülmeyeceğim şahsen çünkü Konferans ligi ile Avrupa ligi arasında maddi açıdan çok fark yok ve Konferans liginin kalitesi bize çok daha uygun olacak. İlk 5 ligden çok az takım katılıyor buda bizim Konferans liginde ilerleme şansımızı baya arttırır.

Maddi acidan yaklasildiginda dogru ancak oyuncu gelisimi acisindan daha guclu ekiplerle oynamak bence daha degerli.

Geri
Üst Alt