Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
İlk cümle nasıl bir saçmalık ya 15.64ten14.8 pesin olacak geriye kalan 840 bin Euro, 840 bin Euro'luk taksitlerle ödenecek
Yani bir taksit
Yani bir taksit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk cümle nasıl bir saçmalık ya 15.64ten14.8 pesin olacak geriye kalan 840 bin Euro, 840 bin Euro'luk taksitlerle ödenecek
Yani bir taksit
139.5mAvrupa liginin yayin geliri ne kadar?
Bize burdan kaç Benjamin düser139.5m
2 milyon civarı diye tahmin ediyorum. Grupta biraz bir şeyler yapsak 10'u geçeriz. Floodu okumanı tavsiye ederimBize burdan kaç Benjamin düser
2.2 falanBize burdan kaç Benjamin düser
2 milyon civarı diye tahmin ediyorum. Grupta biraz bir şeyler yapsak 10'u geçeriz. Floodu okumanı tavsiye ederim
Basarisizligimiza ve ne demek istedigine/sonuca kesinlikle katiliyorum ama o sonuca giden yoluna katilmiyorum.İyi de böyle böyle dendiği için 17.sıraya kadar düştük şampiyon bile Cl yapamıyacak artık , para kısmı tamam önemli ama puan kısmı da aşırı önemliydi ona hiç önem verilmedi.
Randers'a elenirsek çok üzülmeyeceğim şahsen çünkü Konferans ligi ile Avrupa ligi arasında maddi açıdan çok fark yok ve Konferans liginin kalitesi bize çok daha uygun olacak. İlk 5 ligden çok az takım katılıyor buda bizim Konferans liginde ilerleme şansımızı baya arttırır.