2021 AUK Final | Senegal (4) 0-0 (2) Mısır | MS | 6 Şubat | ŞAMPİYON SENEGAL

Afrika kupası bir tek bize yaramadı.
Hem son Güney kadar oyuncumuzdan mahrum kaldık hem de 1 gol bile atamayip prim yapmadı.

Bu Afrika kupası her sene mi var :)))
Her sene yapılıyor gibi geliyor.

turnuva harbiden gereksizmis umarim bidaha duzenlenmez.

Mahalledeki zenci kardeşlerimle konvoya çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın :asd:

geçen yıl çalınan şampiyonluğumuzda çantacılık yapan şahısa hediye ayakkabı verdiler

Ula mostafa degdimi yahu sende kaybettin bizde... Bırak golü şutun yok be olm

Boşu boşuna iki ay takımdan ayrı kaldı bu Mami. Kaleye şut bile atamadı herhalde turnuva boyunca.

saçmalığa bak yav oyunculardan çok kıravatlı ağabeylerin elinde gezdi yolculuk etti kupa.

saçmalığa bak yav oyunculardan çok kıravatlı ağabeylerin elinde gezdi yolculuk etti kupa.
Eğitim geriye gittikçe böyle işler oluyor, mesela avrupada hiç göremezsiz bu tarz yönetici alıp kupayı koşmaz bizde ise zaman zaman görürsün bu görüntüleri.Eğitim şart kısaca.

mustafa yerine turnuvaya luyindamayi gonderecektik.

Mohammedin takımı finale kadar gitti kaç maç mahrum kaldık , piyasa yapar dedik adam gol atamadı hadi hepsini geçtim Afrika Kupası şampiyonu apoletini alacaktı o da olmadı tam bu sezona yakışır bir senaryo

Mohammedin takımı finale kadar gitti kaç maç mahrum kaldık , piyasa yapar dedik adam gol atamadı hadi hepsini geçtim Afrika Kupası şampiyonu apoletini alacaktı o da olmadı tam bu sezona yakışır bir senaryo
Oyle deme 4. de olabilirlerdi. O mac daha bile gereksizdi

Misir hic hak etmedi basindan beri. En iyi oynayan takimlar Fildisi, Kamerun ve Nijerya'ydi ama bayadir bu tip ulusal turnuvalari igrenc kapali oynayan takimlar aliyor

Geri
Üst Alt