2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

ibra edilecek gibi de bu yönetim acayip beceriksiz gedsonu alamadılar şimdi beka bekayı kaçıracaklar :(

Gecmiste Baskalari ibra edilmedi diye baskan olanlar veya ibra etmeyip secimi firsat bilenler söz konusu Faruk süren’in issiz damadi olunca ibrasizligin ayip oldugunu söylemisler

Basarisiz olan gider bu kadar basit,mevcut sözde baskan bozuntusu secim karari almadigina göre ibra edilmemeli ve secime gidilmeli

İbra edilir muhtemelen hayırlısı da bu çünkü Özbekçiler en organize kanat gibi duruyor seçim için. Dursun Özbek'in yeniden gelmesi demek Galatasaray'ın tabutuna çivi çakılması demektir.

Benim için eleştiriler daha önemli olacak. Özellikle Aysal'ı seçim hazırlığında görüyorum destekçileri sert ve güzel eleştiriler yapacaktır. J'accuse show izleyebiliriz.

Basına kapalı olarak gerçekleşecekmiş. Görüntüler GSTV'nin insiyatifinde olacakmış. Yayın olacak ama gazeteci alınmayacakmış.

Son dakika | Galatasaray'dan açıklama... Yarın gerçekleştirilecek Galatasaray Mali Genel Kurulu basına kapalı gerçekleşetirilecektir. Görüntü ve fotoğraf servisi Gstv tarafından yapılacaktır.

İbra edildi bile, ada çok önemli. Ada bu dönem tam olarak alındı ve üyelere açılacağı deklare edildi. Meclis lokantası gibi herkes her konuda muhalefet ama yemek oldu mu 5 liraya kuzu gömmek şahane

Hoca değişimi gibi başkan değişimi de alışkanlık yapmaz umarım. Yarın Twitter trolleri başlar bizim sayemizde oldu demeye

Kapali oylama olursa 100 kisi filan konusacakmis ve gec saatlere kadar devam edecekmis

ibra edecekler bunu belli
muhtemelen kayınbabası ile birlikte sabah akşam yalvarıyorlar ibra edin diye

Burak başkan hem idari ve mali acıdan ibra edilmeli. Kulüp taraftar eliyle Fenerbahçelileştirilmemeli. Ünal Aysal ve Adnan Polat doğru çıkış yapmışlar.

Canlı yayının olmaması rezillikten öte bir olay. Cidden ibra olunursa veyahut seçim kararı çıkmazsa tezeği avuçlar canım Galatasaray. Her geçen yıl da bu rezil heriflerle bataklığa kadar gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Secim olacaksa seneye olsun ne ibrasizliginsan bahsediyonuz yav
1558771076725-232323.jpg

Geri
Üst Alt