2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

1648205832817.webp

Aysal'a bak sen ibra edilmeyen başkanın üstüne seçilmedin mi o zaman sorun yoktu da şimdi mi oldu. İbra tehdit olarak kullanılmasınsa o zaman her seçim dönemi camianın abileri duayenleri diye gezinen ekip birleşip doğru düzgün aday çıkarsın bir zahmet.

Ahbap çavuş ilişkileri ve kokuşmusluk neticesinde ibra edilecek gibi gorunuyor. GS batmış umurlarında mi.

Bu takımda son dönemde başkan ve yöneticilerin göz göre göre rahatça yalan söylemeleri, yalan söylerken utanmamaları ve korkmamaları artık beni korkutmaya başladı. Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak'ın yalancılıklarından sonra en son Burak Elmas'la tavan yapan yalan yanlış söylemler, açıklamalar, çarpık vaatler bu takımda giderek moda olmaya başladı. Yalan söyleyen başkan ve yöneticilere hesap sormadığımız sürece bu tür yalancı başkan ve yöneticiler cesaretlenmeye devam edeceklerdir. Sonumuz çok kötü gözüküyor. Allah'a emanet. Bir yerde adalet, doğruluk ve dürüstlük yoksa o yer batmaya mahkumdur. Batışımız yakındır. Burak Elmas'a attığı yalanların hesabı sorulmazsa ve genel kurulda gereken cevap verilmezse Allah yardımcımız olsun.

Ben hala aynı düşüncedeyim.

İbrasızlık olmamalı - bu genel olarak zararlı bir şey.
Buna bağlı olark Burak başkan kulak vermeli ve güvenoyu için seçim kararı almalı.

Sezon bitmeden netleşmeli her şey ve hazırlıklar(ve üye olacakların takım üzerindeki hazırlıkları) erkenden başlamalı.

Keza sadece lig şampiyonluğuna ve kupaya oynanacak rahat fikstürlü bol dinlenmeli ve hazırlı maçı olanaklı bir sezon olacak.(3. - 4. üncülük her geçen gün zorlaşıyor - çok ufak ihtimal artık)

Dursun ozbek koc burcuymus,olaya bak.aday olursa sansli ama unal aysal da ikizler burcu,jupiter koc 11.evinde.kazanc,sans demek bu.ünal aysal secilir diyorum.cunku 11.evdeki jupiter barcelonaya tur attirdi.👨‍💻

Her türlü aysal goturecek🧜‍♂️

Stad sponsorlugu 1.5 milyon dolar gibi bir seyler dolaniyor ama dinlemeye usendim.

Bir şekilde seçime gidilmez Burak ve yardımcı hocası kalırsa önümüzdeki yıl çok daha tatsız şeyler olması muhtemel

biri bANA İBRA OLAYINI anlatsın ibra edilmeyince nolacak? seçim mi yapmak zorunda kalacak burak elmas?

Geri
Üst Alt