Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
koç robin'i burak için genel kurula üye olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklı olabilir bu ama dursun özbek'in 2.adam olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.Bana da oyle geliyor ama 3'u birden ayni anda aday olmaz gibi.
Aysal Baskan
Dursun 2. Baskan
Bunu ister misin?
Bir ihtimal ama 3 sene sonra Baskan olabilir.Mantıklı olabilir bu ama dursun özbek'in 2.adam olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Sayın Başkan, ben Florya'da 4 sene görev yaptım. Futboldan çok iyi anlarım diyordu. Geldiğimiz nokta, ligde 15. sıradayız. Evet, futboldan çok iyi anlıyorlarmış." (GS TV)
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Sayın Başkan, ben Florya'da 4 sene görev yaptım. Futboldan çok iyi anlarım diyordu. Geldiğimiz nokta, ligde 15. sıradayız. Evet, futboldan çok iyi anlıyorlarmış." (GS TV)
Işıtan'a verilen forma olayını makyajlamışlar iddiaya göre.Denetim kurulu ne yapmış? İbra etmeyeceğiz falan diyorlar.
Yeni baskan ben oluyorumDiyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?