2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

koç robin'i burak için genel kurula üye olabilir.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ayhan Yeğinsu: "Sayın Başkan, ben Florya'da 4 sene görev yaptım. Futboldan çok iyi anlarım diyordu. Geldiğimiz nokta, ligde 15. sıradayız. Evet, futboldan çok iyi anlıyorlarmış." (GS TV)

Bizde ibra işi biraz o gün kim daha fazla adam toplarsaya kalıyor ki bu kadar ortada durumda muhtemelen iki tarafta sağlam gelir. Galatasaray'da bugün a diyen yarın b der o sebeple ne olur bilinmezde bugünkü hava ibra edilmeyecek gibiydi.

Gelirken 140m dolarla gelicez diyorlardi.Yalan beyandan ceza almali.

26 Mart inşallah kurtuluş günümüz olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas ibra edilmeyecek gibi hak etti mi? Bence etti ama Dursun Özbek 2 sene berbat yönetirken ibra edilmişti o da ayrı bir konu. Umarım Dursun Özbek gelmez tekrar ve yine umarım gelecek yönetim taraftara şirin gözükmek için Terim'i TD yapmaz eğer TD terim olursa sonuç belli çünkü ilk başarısız olunca ilk önce Ocak- Temmuz söylemleri sonra yönetim hain - düşman söylemleri ile yine bir döngüye gireriz ve burada aynı önceki Cengiz dönemi (ben de yaptım bunu ki çok yanlışmış.) şuan ki Elmas yönetimi gibi o zamanki X yönetime hain, beceriksiz vb. söylemler ile yeni gelecek yönetimin de ibrasızlığı ben artık bu döngüden sıkıldım ve burada yönetimler değişse bile Terim ile başlanıyorsa sonuç bu oluyor. O yüzden umarım yeni gelecek yönetim iyi bir planlama ve sistemle bizi yeni yüzlerle güzel maceralara götürür. Ben Elmas yönetimini kurdukları yeni yapıya bir sene daha görmeyi isterdim ama ibra etmeyenlere yada görmek istemeyenlere neden diyemem çünkü bunu hak ettiler.

Denetim kurulu ne yapmış? İbra etmeyeceğiz falan diyorlar.

Elmas gitmiyoruz herşeyi doğru yaptık diyor 6 aylık neler yaptigimizi anlatacaz diyor dalga geçiyor aleni

Boşuna umutlanmayın derim. Paşa paşa ibra ederler. Bunların hepsi bir sekilde birbirlerine göbekten bağlı adamlar. Neredeyse hiçbirinin derdi de Galatasaray değil zaten.

Geri
Üst Alt