Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbra güvenoyu değil. Gençler heyecanlı olabilir ama eşref tayfa dediklerin bunu biliyorKim ne diye ibra edicek geçiniz kendisine oy veren genç tayfa sayesinde seçimi kazandı o genç tayfa oy verdiklerine pişman
eşrefin tayfa gelip hayır dese ibra olmaz kim kalmışta elmas tarafında ibra edilecekmiş nerdeyse eşrefle aynı oyu aldı
şimdi eşrefe oy verenler buna ibramı diyecek ??? derlerse kanı bozuklardır.
Akp milletvekilinin chpnin taslağını kabul etmesi gibi saçma birşey mali yönden ibra olacaktır diğer yönden ezici şekilde ibrasızlık çıkacaktır açık ve net
Hayır kırmaz aksine gelecekteki başkanlara motivasyon kaynağı olur. Tamam 3 yıllığına seçildik ama takımı kötü yönetirsek 1 yıl dolmadan kıçımıza tekmeyi basıp bizi gönderebilirler derler ve daha dikkatli yönetmeye itilirler. Takımı kötü yönetmekteki kastım şampiyon yapmamak ya da kupa alamamak falan değil. Takımı küme düşme mücadelesi içerisine sokarak ligin bitmesine son 8 hafta kala 15. sıralarda süründürmesinden bahsediyorum. Yoksa şampiyon olmayabiliriz, kupalar da almayabiliriz ama hayatımda ilk defa ligde bu kadar rezalet oynayan bir takım daha görmemiştim. Ligde orta sıralarda olsaydık, yenildiğimizde bile iyi oynasaydık, 2 maç üst üste kazansaydık falan tamam diyecektim ama Bu yaşıma kadar ilk defa bu sezon Galatasaray'lı olduğuma bin pişman oldum, pişman ettiler. Tüm camiayı böldü bu herif. Bunu yapan Burak Elmas değil padişahın ağa babası da olsa o tahttan indirilirdi.İbra edilir. Edilmemesi gelecekteki başkanların cesaretini kırar.
Burak Elmas seçim kararı alır almaz aynı gün Ünal Aysal başkanlık adaylığını açıklayacaktır ve çalışmalara başlayacaktır. Daha önceki röportajlarında başkanlık adaylığı ile ilgili daha erken, yeni seçilmiş bir yönetim var, bekleyelim görelim demişti ama yeni seçilmiş yönetim daha 1 yılını doldurmadan gidecek, gitmeli. Bu arada Ünal Aysal teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirmez. Türk teknik direktör de getirmez. Getireceği teknik direktörler arasında en düşüğü Roger Schmidt olur. Onu da söyleyeyim. Campos ve sensible sistemi devam eder tabii ki.ünal aysal aday olursa camposla çalışmaya devam eder. özbek aday olursa terime gider. aysal başkan olursa umarım olur cok güzel olur
Adnan Polattan sonra kim gelmişti?Hayır kırmaz aksine gelecekteki başkanlara motivasyon kaynağı olur. Tamam 3 yıllığına seçildik ama takımı kötü yönetirsek 1 yıl dolmadan kıçımıza tekmeyi basıp bizi gönderebilirler derler ve daha dikkatli yönetmeye itilirler. Takımı kötü yönetmekteki kastım şampiyon yapmamak ya da kupa alamamak falan değil. Takımı küme düşme mücadelesi içerisine sokarak ligin bitmesine son 8 hafta kala 15. sıralarda süründürmesinden bahsediyorum. Yoksa şampiyon olmayabiliriz, kupalar da almayabiliriz ama hayatımda ilk defa ligde bu kadar rezalet oynayan bir takım daha görmemiştim. Ligde orta sıralarda olsaydık, yenildiğimizde bile iyi oynasaydık, 2 maç üst üste kazansaydık falan tamam diyecektim ama Bu yaşıma kadar ilk defa bu sezon Galatasaray'lı olduğuma bin pişman oldum, pişman ettiler. Tüm camiayı böldü bu herif. Bunu yapan Burak Elmas değil padişahın ağa babası da olsa o tahttan indirilirdi.
Ünal aysal gelmişti olağın üstü kongreyle.Adnan Polattan sonra kim gelmişti?
Tek korkum Dursun tipli birinin olması. Dursundan sa Elmas ı tercih ederim.Ünal aysal gelmişti olağın üstü kongreyle.
Adnan Polattan sonra kim gelmişti?
aysalla terimin arası bozuk zaten bencede yabancı bi td ile anlaşır .Burak Elmas seçim kararı alır almaz aynı gün Ünal Aysal başkanlık adaylığını açıklayacaktır ve çalışmalara başlayacaktır. Daha önceki röportajlarında başkanlık adaylığı ile ilgili daha erken, yeni seçilmiş bir yönetim var, bekleyelim görelim demişti ama yeni seçilmiş yönetim daha 1 yılını doldurmadan gidecek, gitmeli. Bu arada Ünal Aysal teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirmez. Türk teknik direktör de getirmez. Getireceği teknik direktörler arasında en düşüğü Roger Schmidt olur. Onu da söyleyeyim. Campos ve sensible sistemi devam eder tabii ki.
Aysal konuşmasında Torrent'le ilgili olarak şöyle demiş;aysalla terimin arası bozuk zaten bencede yabancı bi td ile anlaşır .
Tam aksine şevkle gelirler. Sistem doğru çalışıyor, kangren olmuş elini kesiyor diye.İbra edilir. Edilmemesi gelecekteki başkanların cesaretini kırar.
Yabancıları koru yerlileri vur diye bir şeyin bu ülkede olduğunu hiç sanmıyorum hatta tam tersi geçerli. Hangi yerli 0 bütçeyle çok iş yapmış Galatasaray'da. En başarılı yerli Terim olduğu için söylüyorum ne zaman sıfır bütçe ile mükemmel bir transfer dönemi geçirmişiz. Arada Kerem gibi fırsat transferleri çıkıyor ama onlarda sezon başı oluyor. Tam tersi burada siz yabancılara hiç şans vermeden en ufak bir şeyde onlara vurup yerliler başarısız olsa bile eleştirmiyorsunuz. Yabancılara sorulabilen soruların daha yerli TD'lere sorulduğunu görmedim.Bos muhabbetler catir catir komisyon yeyip gidecekler.campos denilen adam 120 tane takima danismanlik yapiyo Galatasaray pekte umrunda olmaz.isinde iyi olan adam 0 butce ile de cok seyler yapabilir.Yabancilari koru yerlileri vur muhabetlerinizden de gina geldi bu arada.