2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Ibra edilip gorev suresini tamamlayacagini dusunuyorum.
:D
CEL4i9iW8AIOdRM.jpg

niye, son konuşmasında ibra edeceğini söylemişti?

Bu adam başkan olursa aynı pısırıklık kendisinde de olacaktır.

Bunlar bu ortama göre adamlar değil, yönetim ekibinde yer alabilirler, fakat başkan falan olamazlar. belmas içinde geçerli söylediklerim.

Bunlar bu ortama göre adamlar değil, yönetim ekibinde yer alabilirler, fakat başkan falan olamazlar. belmas içinde geçerli söylediklerim.
Seçilmeden önce aslan, seçilince kediye dönüşen isimler gına geldi.

Ünal Aysal gelecekse seçime gidilsin. Yoksa gerek yok Burak Elmas'tan daha beteri gelir.

İbra ederlerse daha doğrusu olağanüstü seçim için ikna edemezlerse önümüzdeki sezon sinir hastası olmamak adına farklı bir branş izlemeye baslayabiliriz ,fener yalakası bir başkanı 2.senede görmeyi kaldiramayiz

Dursuncu muydu bu?

Dursuncu muydu bu?

rahmetlinin kazandığı seçimde dursunun ekibindeydi öztürk herhal

Bu sorun değil knk, bu ortama böyle adamlar olmuyor, ekiplerine de bu ortamı kaldıracak herifleri eklemiyorlar

Belmas Dursunun yaptıklarını unutturdu nerdeyse lan, Dursuna sempati beslemeye başlayan insanlar görüyorum

rahmetlinin kazandığı seçimde dursunun ekibindeydi öztürk herhal

Bu sorun değil knk, bu ortama böyle adamlar olmuyor, ekiplerinde de bu ortamı kaldıracak herifleri eklemiyorlar

Belmas Dursunun yaptıklarını unutturdu nerdeyse lan, Dursuna sempati beslemeye başlayan insanlar görüyorum
Yok lan Dursun bizim 3-4 sene ekonomik olarak bağımsızlığımızı kaybettirdi. Onun yüzünden sonradan gelen yönetim bir sürü menajer ücreti vittir vizik paralar verdi.

Adam alenen yalan soyled hicbir dedigini yapmadi. Bu sekilde de secildi hatta bircogumuz inandik. Yok nakit 140 m dolarla geliyoruz yok kemerburgaz bilmemne.

Okul baskanligi seciminde bahceye havuz yaptircam diyen cocuktan zerre farki yok.

Ama yine de ibra olacaktir

Ben ibra edilmeyeceğini düşünüyorum 41 oy farkla kazanmış bir kişi özellikle oylarının %30'unu Fatih hoca sayesinde almıştı, şimdi düşmanı çok ayakta kalması zor kapalı oylama yapılacak kimin ne verdiğini de göremeyecekler %80 ibrasızlık çıkarsa şaşırmam. Seçim kararını şimdiye kadar almaması nedeniyle ibra edilmeyecektir.

Ben ibra edilmeyeceğini düşünüyorum 41 oy farkla kazanmış bir kişi özellikle oylarının %30'unu Fatih hoca sayesinde almıştı, şimdi düşmanı çok ayakta kalması zor kapalı oylama yapılacak kimin ne verdiğini de göremeyecekler %80 ibrasızlık çıkarsa şaşırmam. Seçim kararını şimdiye kadar almaması nedeniyle ibra edilmeyecektir.
Neden seçim kararı alsın ki mal mı bu adam kaybedeceğini bile bile. Tekrar kazanacağından emin olan adam seçim kararı alır daha önce Ünal Aysal'da olduğu gibi yine böyle çatlak sesler çıkmıştı ve güven seçimi yapılması istendi ve Ünal Aysal da yaptı ve tekrar kazandı tabi takım iyi gidiyordu zaten ama yine de başkanlığı benden daha iyi yapacak bir başkan varsa buyursun dedi kimse çıkmadı. Ünal Aysal her şeye rağmen Galatasaray'ın iyiliği isteyen bir başkandı. Ama Burak Elmas takım batsa bile ben başkanım egolarında. Sen şimdi Burak Elmas'ın yerinde olsan seve seve kendi isteğinle erken seçim kararı alır mıydın? Burak Elmas'ın seçim kararı almasının tek yolu idari yönden ibra olmamasıdır. Zorla seçim kararı aldırılmalıdır. Bu işin başka yolu yok.

Öztürk ve Eşref dahil mevcut hiç bir aday Burak Elmas'tan daha iyi olur diyemeyiz.

Hepsi reklam peşinde gibi geliyor açıkçası.

Ağırlığı olan bir yönetim kurulmalı.

Diyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?

Geri
Üst Alt