Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.441
- 77.751
- 4.218
Kimse aday olmazsa Dursun fırsat bilir başkan olurDiyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse aday olmazsa Dursun fırsat bilir başkan olurDiyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?

Defolsun o da ama böyle bir durumda ne oluyor merak ettimKimse aday olmazsa Dursun fırsat bilir başkan olur![]()
Yönetimsiz devam edilirDiyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?
Kayyum sanırım.Diyelim ibra edilmedi ve seçim olacak; kimse aday olmadı. O zaman ne oluyor?
Yahu ben distopik bir durumda ne oluyor onu merak ettim. Kimse aday olmaz demedim.ya kimse neden aday olmasın ki
Reklam için bile olsa 2 aday çıkar en kötü
ha kimsenin aday olmayıp son anda çatı aday olması en iyi keşke öyle olsa da iş yapacak bir yönetim kurulsa yine.
Aysal’s 1st tadında
oh oh herkes ibra etmeyeceğiz diyor burak elmas nanay yüksek ihtimal
secilmez ki. olsun bidaha rezil olur.Dursun aday olursa Danyal?
Bizim kocabaşlara güvenemiyorum valla. Kalkarlar Dursun olsun derler; sonra yağmurdan kaçarken direk denize atlamış oluruz.secilmez ki. olsun bidaha rezil olur.
Herkes ibra etmeyeceğini açıklıyor twikırdaNoldu seçime mi gidiyoruz
Dursun olur gibi.Mayis ayinda
%20 Ünal Aysal
%40 Dursun Özbek
%40 de Eşref Bey
Ayni anda aday olacaklarini sanmiyorum fakat 3 kisiden birisi %100 yeni Baskan olacak gibi.
Bana da oyle geliyor ama 3'u birden ayni anda aday olmaz gibi.Dursun olur gibi.