2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Tek ayak üstünde 40 yalan söyleyen, Galatasaray'ı tarihinin en kötü lig performansıyla başbaşa bırakan, transferde ve sponsor olaylarında verdiği sözleri yerine getiremeyen, kasa kolaylığı sağlamaktan aciz, federasyona ve diğer kurullara karşı, Galatasaray'ın haklarını savunamayan aciz bir yönetim grubuyla devam etmek Galatasaray'a ihanet etmek demektir.

ya kimse neden aday olmasın ki :)

Reklam için bile olsa 2 aday çıkar en kötü

ha kimsenin aday olmayıp son anda çatı aday olması en iyi keşke öyle olsa da iş yapacak bir yönetim kurulsa yine.

Aysal’s 1st tadında

ya kimse neden aday olmasın ki :)

Reklam için bile olsa 2 aday çıkar en kötü

ha kimsenin aday olmayıp son anda çatı aday olması en iyi keşke öyle olsa da iş yapacak bir yönetim kurulsa yine.

Aysal’s 1st tadında
Yahu ben distopik bir durumda ne oluyor onu merak ettim. Kimse aday olmaz demedim.

Ayın 26sı ibra edilmezse kutlu gün olacaktır ama bu adam edilmezse eğer, yine yönetimini yenileyip aday olabiliyor mu? Onu merak ettim. Seçilmez gerçi de...

Esref Başkanımızın açıklamaları dolayısıyla umitlenmis haldeyim. Burak kulüpten defedilecek.

Twitterdan taraftara şov yapıp salonda ibra edecekler gibime geldi. Yoksa neden salonda söylemek yerine sosyal medyadan söylüyor bunlar.

Mayis ayinda
%20 Ünal Aysal
%40 Dursun Özbek
%40 de Eşref Bey

Ayni anda aday olacaklarini sanmiyorum fakat 3 kisiden birisi %100 yeni Baskan olacak gibi.

Geri
Üst Alt