2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

1 e 3 varlık yaratmak vs çok yüzeysel bana kalırsa.

avrupa olmama ihtimali çok yüksek - 15.incisin , ee ?

Amatör branşları konuşan olur mu ki ya onun için izliyorum

BAY'ın karşısındaki tutarları ilk kez görüyorum. tütütütü maşallah ya

belmas ibra edilmeli ama bir daha boyle rezil transfer planmasina girerse iste o zaman kulupten direk ihrac edilmeli bu ne perhiz be eyy burak sana 1 yil daha muddet

Nasi rakamlar lan bunlar

Cica’da da bonus varmış. Şu ana kadar Cica için 200 bin, Morutan için 300 bin bonus ödenmiş.

Hahaha. Luyindama için 400 bin imza parası ödemişler. Ayrıca PvA’ya 950 bin imza parası
o bonus değil sanırım imza parası gibi bişey bu yılın maaşıyla toplayınca eşitleniyor toplam maaşla

pvada da var

Mali olarakta bir takım rezil isler yapildigini goruyoruz tablodan.

Cica’da da bonus varmış. Şu ana kadar Cica için 200 bin, Morutan için 300 bin bonus ödenmiş.

Hahaha. Luyindama için 400 bin imza parası ödemişler. Ayrıca PvA’ya 950 bin imza parası
İmza parası o, maaştan kesmişler zira FFP düzenlemesi gibi gözüküyor.

Hangi arap kulübü bu maicon transferi filan mı

semihe gerçekten paramı verilmiş ,çaplarına tüküreyim

gomis ile de opsiyonludur umarım 1.5 yıl,herif bitik durumda

Benim hala en merak ettiğim konudur ekonomi anlamında.

NEF geçici bir stad sponsoru mudur ? prosedürler beklenen çok büyük stad ismi sponsorluğu ne alemdedir? çünkü 100 Milyon Dolar lafı geçiyordu haziranda bu konuda - 100 milyon dolar 1.5 milyar TL eder... tabi küsür senede ödenir ayrı ama.
Anlasma 5 senelik.
Ilk sene 40 milyon, 45, 50, 55, 60 milyon ile 250 milyon. 5 sene sonra yine anlasilirsa 80, 85 diye devam ediyor.
Bu sene 10 milyon odenmis, 20 milyon tasinmaz verilecekmis ve 10 milyon daha odenecek. Ayrica basket takimi icin 14 odemis ve 10 daha odenecek.
Sezon bittiginde isteyen taraf 15 gun icinde sozlesmeyi fesh edebiliyor.

faruk bey keske ilk 3 ay damadina danismanlik yapsaymis baskanliktan bi haber birine koltugu teslin etmek kotu oldu bizim icin maalesef gerci yoneticilikten anlayan kim var bu kulupte orasi ayri soru isareti

Bikem Hanım çok güzel konuşuyor kendisine çok sinirliyim ama hakkını da vermek istiyorum.

Geri
Üst Alt