2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Menajer ücreti normalde toplam bonservis ya da maaş bedelinin %10udur.

Yav tamam da olaya tek taraflı bakıyorsun.

Dışardan bakıp Semih'in menajerine 250 bin lira verilir mi den ibaret değil bu mevzu.

1. Luyindama'ya ödeyeceğin 600 bin euroyu ödemiyorsun çünkü adam şans bulamayacak diye kiralanıyor.
2. Yedlin gidiyor alacağı 500 bin eurodan kurtuldun.
2. Yerine içerdeki parasını alamamış adamı rotasyonda dursun arada oynasın diye getiriyorsun. Muhtemelen alacaklarının toplamını maaş diye veriyorsun.

Toplam maliyeti bunların 4te birine denk geliyor. Yani yeni bütçe yaratmıyorsun içerdeki bütçeyi döndürüyorsun.

Semih gelmesin desen neyse diyeceğim ama bu şekilde bakarsan her şey yanlış olur.
Anladım şimdi ama isim bazında irrite ediyor bu gibi adamların transferi bende. Çünkü bir beklenti yok bu adam gelse ne gelmese ne gibi bakıyorum.

Bu madde ile açıkladıkların içeride kasa kolaylığı sağlayamamaktan mı reyz. Bikem hanım borçularla anlaşarak 20 milyon tl verilmesi karşılığı daha yüksek borçlardan kurtulduk gibi bir tablo göstermişti. Burada kulüp içinde kasa kolaylığı sağlanamıyor izlenimi anladım. Yani Koç gibi şöyle miktarları temizleyecek biri yok onun yerine uğraşılıyor.

Normalde yabanci ve 10 milyon dolar idi. Ama suanda toplam 90 milyon lira olmali. 6 milyon dolar civari.
Ayrica yonetimden sadece 2 kisi kasa kolayligi saglamis.
Öner Kuzu : 25 milyon lira
Digerinin ismini unuttum ama o da 2.5 milyon lira
Kurun x2 olduğu yerde o paranın 6 m dolar etmesi normal

İdari ibra diye bir şey yok ya

Tek Galatasaray'da var onun da anlamı yok.

Mali ibraya gelince kardeşini kendi otelinde kaldırıp faturasını kulübe kesen adamlar ibra edildi bu kulüpte
Aslında evet ayrı bir şey değil - benim demek istediğim mali ibrasızlık çok daha sıkıntılı bir konu diye biliyorum. Belkide o nedenle ne hesaplar soulması gerekirken üstü kapatıldı - uğraşılmadı. o kadarda bilgili değilim o konuda

İdari kısmında yönetimin performans değerlendirmesi gibi bakmışımdır hep bir nevi aslında.
Yani Burak başkan yerinde olsam - oylama yapılak , diyelim ibra edildin ama %60 - %40 gibi falansa oy dağılımı - sırf o memnuniyetsizlik yüzünden seçime gitmesi gerekir.

1648287410257.webp

Ben de buna kızıyorum işte renktaş. Her seferinde yeni bir yalanlarını yakalıyoruz. NEF ile sponsorluk günü NEF almayı çok istedi, en yüksek teklifle geldiler dedi. -En yüksek teklif olduğuna şüphem yok- Daha sonra TL değer kaybı yüzünden bu kaybı hesap edemedik dedi ama paranın büyük bölümü 2. 5 senelik dönem geliyormuş ve senelik 8 milyon Euro diye bize pazarlanan sponsorluk aslında senelik 4 milyon €’muş. -sene başı Euro kuru- Pinokyo’ya dönmüş ama utanmada yok.
Bu sene 40 milyon ve 45 50 diye devam ediyor. Gogus ne kadardi? 50 milyon ise toplam 90 milyon. Fakat 20 milyonu NEF daire olarak verecekmis.
Sponsor olayi yonetim acisindan gercekten fiyasko ile sonuclandi.

Idari ibra edilmeyen adam niye mali ibra ediliyor ya da mali ibra edilen niye idari ibra edilmiyor anlayamadim gitti en buyuk tezatlik burada

Anladım şimdi ama isim bazında irrite ediyor bu gibi adamların transferi bende. Çünkü bir beklenti yok bu adam gelse ne gelmese ne gibi bakıyorum.

Bu madde ile açıkladıkların içeride kasa kolaylığı sağlayamamaktan mı reyz. Bikem hanım borçularla anlaşarak 20 milyon tl verilmesi karşılığı daha yüksek borçlardan kurtulduk gibi bir tablo göstermişti. Burada kulüp içinde kasa kolaylığı sağlanamıyor izlenimi anladım. Yani Koç gibi şöyle miktarları temizleyecek biri yok onun yerine uğraşılıyor.
Yav kasa kolaylığı denilen şey dünyanın en boktan şeyidir. Kasa kolaylığı borç faize düşmesin diye yapılırken şimdilerde şov malzemesi oldu.

Bugün 2022 yılı bütçesi açıklanacak, kulüp bu bütçeyi aşmamalı ama aşıyorlar sonra kasa kolaylığı; hadi ordan ya.

Mevcut bütçe içinde gelir gider dengesi yaratmaktır doğru olan, tabii bugünü ibra sanıyorlar sonra 2022 bütçesi oylamasına kimse kalmıyor, 1 sene sonra gelip kimsenin kalmadığı şeyi ibra ediyorlar skskdk

mali ibra gelir

gökmen özdenak çıktı

Ada'yı kullanıma açıyoruz demiş bu yaz, ibrayı etkiler bu olay.

Kurun x2 olduğu yerde o paranın 6 m dolar etmesi normal
Orada bir sıkıntı yok ama işte bastira bastira yabanci sponsor ve 100 milyon dolar deyip eski sponsor ve NEF ile anlasinca herkes ilk verilen soze odaklaniyor. Eger yabanci sponsorlu 100 milyon dolar yerine 800 milyon Lira deseydi bence kimse elestirmezdi.

Geri
Üst Alt