2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

şu üyelerin seviyesi cidden mükemmel ama paraları olmadığı için yıllardır gsmiz rahat edemiyor

Sosyal medyada göründüğü kadarıyla Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Abdürrahim Albayrak ın olduğu grupta yer alan kişiler ibra etmeyecek gibi duruyor. Buna bakarak B. elmasın ibra olmayacağı anlamı çıkarılabilir mi?

Ayrıca bu sene yapılan transfer ve oyuncu ödemeleri dehşet verici. Gomis e 1.5 sene için 3 milyon başta olmak üzere diğer rakamlar da aşırı derecede yüksek.

Digerlerinin anldim da rumenlere niye menajer parasi verilmis? Ulan hagi yedin bizi gerci 2018 den beri mutkucan ve ekibi izliyomus morutani doru

Bu sene 40 milyon ve 45 50 diye devam ediyor. Gogus ne kadardi? 50 milyon ise toplam 90 milyon. Fakat 20 milyonu NEF daire olarak verecekmis.
Sponsor olayi yonetim acisindan gercekten fiyasko ile sonuclandi.

Göğüs için kızmıyorum ama stadyum olayı bayağı fiyasko. Ayrıca amatör için hazır olan sponsorlukların kaybolması. O da büyük palavra çıktı.

Bu arada daire olayı nereden olduğuna göre değişir. Akbaba sponsorluğu için Miami’deki projelerinden daire vermişlerdi, bir nevi kur sabitlemesi oluyor ama TR’deki projelerden vermişlerse kötü.

1 zahmet olsun. Butun ihaleyi bu herifin uzerine atmayalım. + yerine kim gelecek olm dursun mu yoksa metin mi. Metinin belmastan bi farki yok bence. Adaylik surecinde kendisinde de yalan yuva yapmisti.
Dursun defolsun gitsin. Kulüp bugün ekonomik olarak bu kadar batıksa en büyük sebebi o heriftir. Metin bende sadece kendini düşünen bir insan algısı yarattı taaa seçim zamanından beri. Burak iyi mi? değil ama yerine gelebilecek potansiyel adamlar da hiç güven vermiyor

Ben burak elmasi savunmuyorum.benim icin hayal kırıklığından baska bisey olmadi malesef.fatih hocayi gondermesi de dert degil,tamamen kendisi yetersiz bi durus sergileidgi icin istemiyorum baskanlikta.terimi göndermese terimcilerin hala destekleyeceği aşikardı ne kadar yetersiz olursa olsun.bu da böyle onlar gibi yüzsüz bir gercek

Göğüs için kızmıyorum ama stadyum olayı bayağı fiyasko. Ayrıca amatör için hazır olan sponsorlukların kaybolması. O da büyük palavra çıktı.

Bu arada daire olayı nereden olduğuna göre değişir. Akbaba sponsorluğu için Miami’deki projelerinden daire vermişlerdi, bir nevi kur sabitlemesi oluyor ama TR’deki projelerden vermişlerse kötü.
Bilmiyorum ama Aralik 15'den once kataloglari gondermisler fakat bizimkiler hala seçmemis.
Bizim hala Miami'de dairemiz var mi? Nasil degerlendiriliyor simdi?

Dursun defolsun gitsin. Kulüp bugün ekonomik olarak bu kadar batıksa en büyük sebebi o heriftir. Metin bende sadece kendini düşünen bir insan algısı yarattı taaa seçim zamanından beri. Burak iyi mi? değil ama yerine gelebilecek potansiyel adamlar da hiç güven vermiyor
Silik, pısırık herifler bu ortamda harcanır. Çakallar sofrası burası. belmasin yerinde olsam çakal bi basin sozcusu bakarım. Iletisim sıfır burada sorun cok buyuk.

Neyse ibra olursa yeni yapıyı gozlemleme imkanimiz olacak bu transfer doneminde

Orada bir sıkıntı yok ama işte bastira bastira yabanci sponsor ve 100 milyon dolar deyip eski sponsor ve NEF ile anlasinca herkes ilk verilen soze odaklaniyor. Eger yabanci sponsorlu 100 milyon dolar yerine 800 milyon Lira deseydi bence kimse elestirmezdi.
40 milyon olmasaydı 70 civarı olup enflasyona göre artan bir sözleşme olsa benim tarafımda pek sorun yoktu. Hatta ilk 3 sene 70 75 80 almamıza bile laf etmezdim ama 40 komik olmuş.

Bunu çıkıp açıklamalı, muhtemelen oradan vuran çok çıkacak birazdan.

Campos tercihi kritik bence. Özellikle genç üyeler Campos'la en azından 1 yaz transfer dönemini görmek isteyecektir.

Geri
Üst Alt