Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyonda restorasyon parası olsa müthiş zarar.Bu yaz ada açık müjdeyi verdi başkan. Havuz ve restoran açılıyormuş
Şu floryayı araplara sunsak direk atlarlar bence de. Sayın cbmiz de memnun olur gibiArap falan bulup 100 milyon dolara cakıp borcu %60-70 azaltacaktık çok büyük hata bunlar.
Şu floryayı araplara sunsak direk atlarlar bence de. Sayın cbmiz de memnun olur gibi
oradan da bi 100m cikaririz heroldŞu floryayı araplara sunsak direk atlarlar bence de. Sayın cbmiz de memnun olur gibi
Gece biter herhalde bu iş.
Bitmedi oral seni bekliyoruz ne zaman kürsüye çıkıyorsun?Konuşmalar bitti mi? Oylamaya ne zaman geçilir tahminen?
Ben feragat ettim farimaz reis.Bitmedi oral seni bekliyoruz ne zaman kürsüye çıkıyorsun?
Yanlış yapmışsın. Çıkıp konuşmalıydın.Ben feragat ettim farimaz reis.
1 saat sonra 20 kişi konusmadan feragat edecek yav. Bunu bildiklerinden uzattikcs uzatiyorlar. Bu siralama da bilerek yapiliyor muhtemelen. 5 saattir bos konusma geciyor 1 tanesi disinda dogru noktaya parmak basan yok.okadar insan daha sirada bekliyorsa konusmak icin, neden konusmayi 5 dakikaya sinirlanmiyorlar?
1 saat sonra 20 kişi konusmadan feragat edecek yav. Bunu bildiklerinden uzattikcs uzatiyorlar. Bu siralama da bilerek yapiliyor muhtemelen. 5 saattir bos konusma geciyor 1 tanesi disinda dogru noktaya parmak basan yok.
3 kisi ayni seyi anlatiyor, 4 kisi cikip amatorde amator diyor.