2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Abicim yapın oylamayı, sonra isterseniz 40 gün 40 gece kesintisiz konuşun yav. Bu nedir arkadaş...

Ulan bu takim mehmet topallarla,baris ozbeklerle,serkan calliklarla hocasiz sampiyon oldu.ustelik o sezon lincoln ve linderothdan hic faydalanamadik nerdeyse.ayhan bel problemi nedeniyle bi muddet yoktu.hasan sastan fayda alamadik.ugurun diz kapagi kirildi.ne anlatiyonuz siz yav.ertesi sezon iyi bir stoper ve 1 ortasaha alsak sampiyonduk ligdede.uefayi da almistik.Fatih hocasiz da yapariz,yaptik.yeterki taraftar ve takim kenetlensin

Seneler önce Faruk süren yine genel kurul esnasinda mustafa cengiz’e secim karari al yoksa ibra etmeyecegiz demisti

Ayni davranisi veya tehdit’i damadina da yapacak mi

Yapamaz cunku damadinin o koltukta ne icin oturdugunu gayet iyi biliyor hatta onun da isine yariyor

Normal bir gönderiliş şekli var iken herkesin hoş bir şekilde gönderilmedi demesi çok abes bir durum.

bisey diyecegim yav bu konuşmaların ibra'ya etki ettiğini düşünen var mı sizce. fikrini değistirecek kişi %2-3 falandır. Değişen olmayacaksa sabah önemli konuşmaları yapın 3-4 gibi oylama ve en son kalan konusmaları yaparsinuz

Alakası yok. Elmas'ın o dönem o programlamada alakası bile yok. O ibrasızlığın temel sebebi lisesi 300 öğrencinin üye yapılma meselesidir. Özbek ve Elmas'a organizasyon yaptı diyemezsin o ibrasızlık nedeniyle.
Renktaş o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Süren oylama öncesi seçim kararı alın demişti. Organizasyon iddiası da bana ait değil, Cengiz yönetimine ait. O dönemki haberlere bakarsan bulursun. İddiaya göre yönetimin konuşmaları 5 dk ile kısıtlayalım talebi hem Süren cephesi hem de Özbek(liseli) cephesinin ret oylarıyla kabul edilmemiş, bunun üzerine Cengiz'in ibra edilmesine kesin gözüyle bakan üyeler salondan ayrılıp oy kullanmamışlar. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama o dönem herkes ibra edilmeyecek dendiğinde yok artık diyordu. Nitekim sadece 356 oy ile ibra edilmedi. Bu da beklenen bir şey olmadığını gösteriyor.

Yav ne alaka Torrent'i eleştirecek bir şey bulamadın bunu mu buldun
Şu kadar maç şu kadar mağlubiyet desen neyse de...
Neymiş Xavi'ye sarılmışmış
Napsın abi adam

Geri
Üst Alt