- 5 Eylül 2014
- 85.612
- 71.683
- 4.513
insanların vebaline girmek ne kadar kolay bravoMustafa Cengiz’i hasta eden senin savunduğun hocandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insanların vebaline girmek ne kadar kolay bravoMustafa Cengiz’i hasta eden senin savunduğun hocandır.

bak hele ya bak heleFatih terimden sonra klopp gelse de demokles'in kılıcı gibi üstünde dururmuş![]()
he alırdık dangalak
Renktaş o dönemi çok iyi hatırlıyorum. Süren oylama öncesi seçim kararı alın demişti. Organizasyon iddiası da bana ait değil, Cengiz yönetimine ait. O dönemki haberlere bakarsan bulursun. İddiaya göre yönetimin konuşmaları 5 dk ile kısıtlayalım talebi hem Süren cephesi hem de Özbek(liseli) cephesinin ret oylarıyla kabul edilmemiş, bunun üzerine Cengiz'in ibra edilmesine kesin gözüyle bakan üyeler salondan ayrılıp oy kullanmamışlar. Doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama o dönem herkes ibra edilmeyecek dendiğinde yok artık diyordu. Nitekim sadece 356 oy ile ibra edilmedi. Bu da beklenen bir şey olmadığını gösteriyor.Alakası yok. Elmas'ın o dönem o programlamada alakası bile yok. O ibrasızlığın temel sebebi lisesi 300 öğrencinin üye yapılma meselesidir. Özbek ve Elmas'a organizasyon yaptı diyemezsin o ibrasızlık nedeniyle.
Guzel günler göreceğiz güneşli gunler.@Oral Sever kisa bir ozet alabilir miyiz