2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Iki sene ust uste basarisiz olmus bir hoca ile yola cikilmamasi gerekiyordu sirf oy toplamak icin yola cikti 6 ay gecmeden yolladi

Ama sezon cöpe gitti takim 15. Sirada küme düsmemeye oynuyoruz

Kemerburgaz hala baslanmadi,aslan kart dedi kulliyen yalan,yurt disinda 4 takim dedi yalan,transferler 10 gunde bitecek dedi transferler yetismedi psv den 5 yedik yani yalan,40 milyon euro veya dolar kasa kolayligi kulliyen yalan,100 milyon sponsor yalan,beni konusurken gormeyeceksiniz dedi fener macindan sonra hoca nin yerine basin toplantisina cikti o derece yani,tff’ye savas acacagini soyledi kulliyen yalan nihat abisinin kalbini kiramaz,finansal olarak zaten rezalet durumdayiz transfer edilen oyuncularin taksitlerini ödeyemiyoruz örnegin morutan

Bu kadar yalan dolan varken bu yönetimin 3 yil görev de kalmasi Galatasaray’in sonunu hazirlar

Bu yönetim kesinlikle gitmeli,kendi cikarlari icin göreve gelmis insanlar bunlar

Mustafa cengiz döneminde sportif as de görev alan ve ceo olmak yani maas karsiliginda calisan olmak isteyen de burak elmas’ti,Galatasaray’i kullanarak bir yerlere gelmeye calisan bu sahis’i derhal göndermeliylz

kaç para aldın cem karaca

Torrent'in yardımcı kupaları sayılıyor...

Bu Karaca müzik yapsın

Elmas ibra edilsin edilmesin dert değil ama bundan sonra seçilecek yönetime bir zahmet zaman verilsin hiç bir yönetim 6-7 ayda bir sistemini oturtamaz yada bir projesini tamamlayamaz.

ADAMI BÖYLE İNDİRTİRLER

Geri
Üst Alt