2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Karaca bey ibra konusunun ne olduğu ve ne olmadığını çok iyi anlattı.

17 kişi kaldı 3.sayfada....

Elmas ibra edilsin edilmesin dert değil ama bundan sonra seçilecek yönetime bir zahmet zaman verilsin hiç bir yönetim 6-7 ayda bir sistemini oturtamaz yada bir projesini tamamlayamaz.
100 gün yerine 360 gün dersen 12 ay kazanmış olursun. Ha demezsen seçimi kazanamazsın orası ayrı.
Sonra 1.5 sene hazırlandık öyle böyleyiz diyen adamdan da 6 ayda icraat beklenmesi de normal yoksa genel kuruldaki herhangi birinden farki yok kura ile birini secelim sonra yönetmeye bakar.

O zaman bu kıvırcık beyi de foruma alıp, rusya-ukrayna başlığında modluk verelim?

Şu lafı dedi mesela; futbol harici diğer branşlar Ayten kötüydü. Ne saçma bir yorum bu arkadaş ? Kötüyü emsal alıp ibra edecekmiş. Yürü git İsviçre’ne.

Konuşmacı olarak kaç yüz kişi kaldı?

Plan geceye kadar konuşturup ibra edeceklerin oranını artırmak mı ?

Bu nasıl bir çılgınlık

Dediğinin %10'ununa belki katılıyorum. XG veriyor ama Torrent sonrası bunun düştüğünü söylemiyor. Ortalama yapıp, futbolcuları suçluyor ama transfermarkt değerlerinde artış olmuştur diye saçma sapan bir argüman sunuyor. Torrent'in Guardiola'nın yardımcısıyken aldığı kupaları saydı ve dedi ki Galatasaray'da alınan UEFA kupasından daha büyük başarıymış vs..

Dedim ya bende, ara ve önemli bilgileri atlayarak manipüle bilgileri özet geçerek verip geçti. Doğru konuşuyormuşsun. Baya baya palavra sıktı gitti adam.

İŞTE KÜLTÜRÜN BEŞİĞİ GALATASARAY HER ŞEY VAR

Dursun özbek'in konuşma yapmasını bekliyorum.

1648316291921.webp

Geri
Üst Alt