2021 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Başlığı | 26 Mart 2022

Çekimser var mi aramızda
Çekimserim diyebilirim açıkçası çünkü kafamda muhakeme edemiyorum sonuçlarını. İbrasızlık güzel bir şey değil - memnuniyetsizlik varsa bu tatavaya girmeden seçime gitme kararı en sağlıklısıdır düşüncesindeyim.

- İbra edilmeme (idari - mali yönden ibra olacaktır) : Zoraki seçim tetikler, bir an önce aday kadrolar toplanması gerekir (ki düşünen ve hesaplayan varsa bunu kulisini yapmıştır.) Bu senaryoda Ünal Aysal haricinde beni mutlu edecek bşakn adayı çıkar mı bilemiyorum. Her ismide bilmiyorum çünkü

-İbra edilme : Bu yönetiminin Işıtan başta olmak üzere sosyal medyada hakikaten taraftara kadar net %50 bölünmeye zemin yaratmış olması - konuşurken güzel , sonucunda taraftar olarak bizi kanser eden performansları var. Sponsorluk ? Gelir ? Transfer süreci? FT ile başlayıp sezon bitmeden ayrılmalar ... tüm sonrasında da elde somut hiç bir şey yok.

böyle bakınca seçim istiyorum ama keşke ibrasızlık ile olmasa

TFF hakkımızı yerken niye konuşmamış ? Şu cesareti hakemlere gösterseydiniz şu an bu kadar kaos içinde olmayacaktık.

Küfrettirecek illaki amk..

Lan GENEL KURUL'DA konuşamayacaksan - gıkın çıkamayacaksa - hatta toplantının tamamında orda kurulun suratına karşı oturamayacaksan istediğin kadar cik ciklesen ne yazar..

şu adam yüzünden bu yönetim tolere edilemez hale geldi.

Yok eğitim yuvasıymış..Yok kültürmüş bunların hepsi palavra.
Eğitimli olmak güzel konuşmak güzel giyinmek işe yaramıyor..Doğru konuşmak,mantıklı konuşup nokta eleştiri yapmak işe yarıyor.

Dua edelim o efsane dört senelik dönemdeki kadroya..o kadro bir araya gelmeseydi çapsız bjk ile yarışırdık.Hatta bu genel kurul yapısıyla daha beter olurduk

İşte bu yüzden lise olmasa fbjkden beter oluruz düğüncesi koca bir boş söylemdir.

Gerçekten sabretmeye dünden razı,her ne olursa olsun körü körüne başkan ve yönetimlerini destekleyen topluluklardan çok büyük tepki almak,ibra olmamak o başkanlar için çok büyük başarı!!.Nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar inanılmaz.

Bu klüp senelerdir bu kadar kötü başkan ve yöneticiyi nasıl seçiyor inanılır gibi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibram haram olsun

Bu saate kalması iyi oldu son oylarla kazanmıştı şimdi son oylarla kaybedecek

lol2.webp

forum tamamen ikiye bölündü demek.

Geri
Üst Alt